Κραουνάκης για Μποφίλιου: Ας την αφήσουν ήσυχη την γυναίκα – Κάνει καλά τη δουλειά της

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” με αφορμή τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ο γνωστός συνθέτης αναφέρθηκε επίσης στην Νατάσσα Μποφίλιου και την αντιπολεμική συναυλία που έδωσε πρόσφατα, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Γιώργο Κιμούλη.

“Είναι λίγο ύβρις να πει κάποιος αυτή την εποχή ότι είναι ευτυχής. Αλλά εγώ είμαι ευτυχής. Μου έδωσε η ζωή αυτή τη χαρά να δουλέψω με ένα κορίτσι τρομερά ιδιαίτερο και ικανό. Πέρα από τη φωνή της, η ερμηνευτική της γκάμα για μένα ήταν η αποκάλυψη”, δήλωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Σχετικά με την ανάρτηση που είχε κάνει για τον Γιώργο Κιμούλη, ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε: “Δεν έχω κάτι παραπάνω να πω, κάθε αρνάκι από το ποδαράκι του κρέμεται”.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε και στη Νατάσσα Μποφίλιου και την πολυσυζητημένη αντιπολεμική συναυλία που έδωσε πρόσφατα, τονίζοντας: “Ας την αφήσουν ήσυχη τη γυναίκα, που την κάνει και καλά τη δουλειά της. Ας την αφήσουν ήσυχη, δεν είναι το θέμα μας η Νατάσσα, υπερβολές”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ