Galaxy S22: Ταινία για την ιστορία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν “τραβηγμένη” με το νέο smartphone της Samsung

Το όνειρο της πραγματικότητα έκανε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, με το νέο smartphone της Samsung, Galaxy S22.

Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά φαινόμενο του Netflix, “Stranger Things” είχε το όνειρο να γράψει, να σκηνοθετήσει και να δημιουργήσει τη δική της ταινία μικρού μήκους. Η Samsung συνεργάστηκε με τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η οποία χρησιμοποιώντας το Galaxy S22 Ultra που διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε θέματα κάμερας, αφηγείται μια βαθιά προσωπική ιστορία για τη δύναμη, την εξέλιξη και την ανακάλυψη του εαυτού της.

Αν και η ιστορία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι μοναδική, η ταινία ρίχνει φως στα συναισθήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης και ανασφάλειας με τα οποία πολλές γυναίκες παλεύουν καθημερινά.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε τη Μίλι στην ομάδα της Samsung Galaxy και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που είχαμε την ευκαιρία να την ακολουθήσουμε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της, με το οποίο όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε από πολλές απόψεις. Ανυπομονούμε να δείτε τί επιφυλάσσει για εσάς με το σκηνοθετικό της ντεμπούτο», λέει η Stephanie Choi, επικεφαλής Μάρκετινγκ του MX Business της Samsung Electronics. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορέσαμε να τη βοηθήσουμε να ζωντανέψει αυτή την ιστορία για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας κάποια από τα μοναδικά Al-τροφοδοτούμενα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S22 Ultra. Ελπίζουμε ότι θα εμπνεύσει και θα δώσει δύναμη και σε άλλες νεαρές γυναίκες, ώστε να μπορέσουν να μοιραστούν τα ταξίδια τους και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί, γιατί ο καθένας μπορεί να πει εκπληκτικές ιστορίες εάν του δοθούν τα κατάλληλα εργαλεία».

«Πάντα είχα φιλοδοξίες να βρεθώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη», λέει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν. «Είμαι ευγνώμων στη Samsung που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, να σκηνοθετήσω. Με κάλεσαν να αναλάβω αυτήν την πρόκληση και να ζωντανέψω το όραμά μου. Επιπλέον, το Samsung Galaxy S22 Ultra ήταν τόσο διασκεδαστικό και ευχάριστο στη χρήση – η ποιότητα του βίντεο και της λήψης από το κινητό, με διευκόλυναν στο να φέρω τις ιδέες μου στη ζωή. Αυτή η μικρού μήκους ταινία αφηγείται μια βαθιά προσωπική ιστορία, αλλά είναι επίσης ένα μήνυμα για άλλα νεαρά κορίτσια εκεί έξω. Ελπίζω να τους δώσει τη δύναμη και το κουράγιο να εκφραστούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους».

Για να δημιουργήσει την ταινία, η Millie τράβηξε όλα τα πλάνα χρησιμοποιώντας το Samsung Galaxy S22 Ultra. Σχεδιασμένοι με τον μεγαλύτερο αισθητήρα pixel της Samsung – οι φακοί της κάμερας του GalaxyS22 Ultra μπορούν να καταγράψουν περισσότερο φως και δεδομένα, για μέγιστη λήψη ακόμα και της πιο μικρής λεπτομέρειας σε βίντεο κλιπ κατά τη διάρκεια της μέρας αλλά και νύχτας.

Επιπλέον, με τον ανανεωμένο φακό Super Clear Glass του Samsung Galaxy S22 Ultra, οι λήψεις που λαμβάνονται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού –όπως αυτές που εμφανίζονται στην αρχή της ταινίας– είναι λείες, καθαρές χωρίς άλλες λάμψεις από ανεπιθύμητα στοιχεία. Δίνει πραγματικά τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να τραβήξει απίστευτες λήψεις, να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά του και να μοιραστεί την ιστορία του.

Galaxy S22: Δείτε την ταινία μικρού μήκους για την ιστορία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Η ταινία είναι διαθέσιμη στο κανάλι της Samsung στο YouTube και στον προσωπικό λογαριασμό της Millie Bobby Brown στο Instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ