Κωστής Μαραβέγιας: “Θέλω να γίνω μπαμπάς”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωστής Μαραβέγιας στον Αλέξη Μίχα, μιλώντας στη κάμερα του “Πάμε Δανάη”. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για το τέλος της εκπομπής “Δυνατά”, τον γάμο του, την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και για τη πατρότητα.  

Για την εμπειρία του από την εκπομπή του ο Κωστής Μαραβέγιας ανέφερε ότι “Ήταν πάρα πολύ ωραία. Στην αρχή, είχα λίγο άγχος, πολλές κάμερες. Είχα συνηθίσει έξω τις κάμερες” και πρόσθεσε ότι “στην εκπομπή “Δυνατά” ο ρόλος μου ήταν πολλαπλός και πιο απαιτητικός”. Ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε ότι στη συνέχεια ένιωσε άνετα και ότι αυτό που αποκόμισε “περισσότερο από όλα ήταν, η αληθινή αγάπη για όλους τους συνάδελφους που γνώρισα”.

Όσο για το αν θα συνεχιστεί η εκπομπή του, ο Κωστής Μαραβέγιας αποκάλυψε ότι: “Η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί. Κάνω συζητήσεις για άλλες εκπομπές. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος, το ταξίδι και το εξωτερικό γύρισμα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτά δίνω την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πλατό σε καθημερινή βάση” και συμπλήρωσε: “Για την επομένη σεζόν υπάρχουν σχέδια και συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, ένα όμορφο κλίμα, άλλα είναι νωρίς ακόμα”.

Σχετικά με τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου εξομολογήθηκε: “Δεν με πίεσε η δημοσιότητα. Καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι δεν προσθέτει κάτι. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά όμως αυτό περνάει το όριο”.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε και ένα ευτράπελο που συνέβη πριν από τον γάμο του.

“Λίγο πριν το γάμο, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Δεν είπα τίποτα. Ήταν αυτοσχέδιο, ένα πάρτι που δεν του δώσαμε μια επική διάσταση” ανέφερε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Καταλήγοντας ο Κωστής Μαραβέγιας απάντησε και στο αν θέλει να γίνει πατέρας.

“Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι κάλος μπαμπάς και η προτεραιότητα μου και ο χρόνος μου να είναι τα παιδιά μου”, εξομολογήθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Κωστής Μαραβέγιας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ