Κώστας Τσουρός για Κατερίνα Καινούργιου – Δανάη Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα»

Η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του, εξέφρασε την άποψή του.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Mega είπε: «Επειδή νιώθω ότι γενικότερα έχει συζητηθεί τόσο πολύ αυτό το θέμα σε όλες τις εκπομπές, σε όλα τα social media και υπάρχει ένα κλίμα ότι η Δανάη που ήταν φίλη με την Κατερίνα πήρε τον πρώην σύντροφό της… Εγώ απλά έχω να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ η Δανάη να ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου».

«Εγώ που το τελευταίο διάστημα έχω επαφή με την Δανάη, δεν έχω ακούσει ποτέ να μου λέει για την Κατερίνα Καινούργιου. Που σημαίνει ότι αν ήταν φίλες κάπου θα την είχα ακούσει. Εγώ την βλέπω με συγκεκριμένες φίλες της», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Τώρα, θα μου πείτε έχουν κυκλοφορήσει κάποια story και εγώ τα είδα αυτά τα story. Αυτά ήταν πριν χρόνια στο «J2US» που είχε πάει η Δανάη γιατί είναι η μητέρα της εκεί και η Κατερίνα γιατί είναι η εταιρεία παραγωγής.

Και επειδή όπως ξέρετε σ’ αυτόν τον χώρο όλοι μεταξύ τους, εμένα με βγάζω απ’ έξω, είναι «χαχαχα» και «έλα να ανεβάσουμε ένα story»… Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και μετά να τα αποτελέσματα με τα story».

«Από κει και πέρα, θεωρώ ότι αν η Δανάη ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα είχε υποστηρίξει με την κούπα τη Φαίη Σκορδά τότε που της είχε επιτεθεί η Καινούργιου. Τότε δεν ήταν φίλες και τώρα είναι;», σημείωσε.

«Μπορεί στον χώρο μας να βρεθούμε κάπου και να βγάλουμε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν μιλάμε καν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι φίλος. Άλλο να είσαι φίλος και άλλο να μην είσαι και να παρουσιάζεσαι ως φίλος δεν ξέρω για ποιον λόγο», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ