Κώστας Μηλιωτάκης: Έγινε παππούς σε ηλικία 47 ετών – Οι πρώτες δηλώσεις του

Παππούς σε ηλικία μόλις 47 ετών έγινε ο Κώστας Μηλιωτάκης αφού η μεγάλη του κόρη έφερε στην ζωή ένα κοριτσάκι. Ο γνωστός συνθέτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την γέννηση της εγγονής του, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Κι εγώ μια μέρα πριν γεννήσει η κόρη μου το συνειδητοποίησα, ότι θα γίνω παππούς. Μου στέλνανε πολλά μηνύματα, “παππού, παππού”. Ε, θα πίνω καφεδάκι τώρα στο καφενείο, θα προσαρμοστώ. Στα 23,5 είχα τη Νεφέλη. Αισθάνομαι μια ασφάλεια γιατί έχω γνωρίσει τον άντρα της και την οικογένειά του, που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μηλιωτάκης.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Εντωμεταξύ έχω άλλη μια κόρη που είναι 5 χρονών και είναι θεία. Σίγουρα θα γράψω τραγούδι για την εγγονή μου. Έτσι κι αλλιώς, ετοιμάζομαι να κάνω κάποια νανουρίσματα με άρπα, και θα γράψω κάτι και γι’ αυτή. Δε μου έχουν πει ακόμα το όνομα. Θα έχει ένα περίεργο όνομα πάντως».

«Με τη μαμά της δεύτερης κόρης μου δεν είμαστε μαζί. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Τη βλέπω πάρα πολύ την Αναστασία και είμαι κοντά της. Πολύ δύσκολα θα παντρευόμουν τρίτη φορά. Δε θα ήθελα να βάλω κάποια κοπέλα σε μια τέτοια διαδικασία ενώ ξέρω ότι δε μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτή τη συνθήκη. Νομίζω ότι δε θα ήταν σωστό», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ