Χαμός με την «Παράλληλη Αγάπη» – Στέλνουν εξώδικο στην Ανδρομάχη – «Τα δικαιώματα ανήκουν στην Χριστίνα Σάλτη»

Ένα θρίλερ έχει ξεκινήσει να εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το «Παράλληλη Αγάπη» που πρωτοτραγούδησε η Άντζυ Σαμίου το μακρινό 1999.

Πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει γίνει γνωστό πως η μεγάλη επιτυχία που έγραψαν ο Κώστας Μηλιωτάκης, τη μουσική και η Σμαρούλα Μαραγκουδάκη τους στοίχους, θα γίνει επανεκτέλεση από την Χριστίνα Σάλτη.

Πριν ωστόσο κυκλοφορήσει επίσημα από την Panik Records, η ανερχόμενη τραγουδίστρια Ανδρομάχη, πρόλαβε και το έκανε viral στα social media και κυρίως μέσα από το TikTok, αφού το είχε συμπεριλάβει σε ένα από τα medley της.

O συνθέτης του «Παράλληλη Αγάπη» αποκάλυψε στο «Breakfast@Star» πως τα δικαιώματα της μεγάλης αυτής επιτυχίας τα έχει πάρει η Χριστίνα Σάλτη.

«Η Ανδρομάχη έβγαλε το τραγούδι χωρίς να πάρει άδεια, ενώ γνώριζε ότι θα το κυκλοφορήσει η Χριστίνα Σάλτη» είχε τονίσει πριν μερικές ημέρες ο συνθέτης.

Μετά τον χαμό που προκλήθηκε, η Ανδρομάχη ξεκαθάρισε τη θέση της, ανεβάζοντας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Νομίζω ήρθε η ώρα να τοποθετηθώ και εγώ πάνω σε όλο αυτό που έχει γίνει. Ανέβασα ένα medley, όπως έχω ξανακάνει άλλες δυο φορές. Το ότι εγώ ήθελα να κάνω ένα medley με αυτό το κομμάτι, το γνώριζαν όλοι. Το είχα ανακοινώσει σε όλους και στην εταιρεία και στους συνεργάτες μου. Δεν έκανα κάτι κρυφά. Δεν είμαι ύπουλος άνθρωπος. Ό,τι έχω καταφέρει και όπου έχω φτάσει, το έχω κάνει μόνη μου.

Ανέβασα το «Παράλληλη Αγάπη» σε medley από σεβασμό, για αυτό και έγραψα από κάτω ότι τα δικαιώματα ανήκουν στους δημιουργούς και στους ερμηνευτές. Μου είπαν ότι ο κ. Μηλιωτάκης θα μου στείλει εξώδικο σε περίπτωση που δεν κατεβάσω τα βίντεο που έχω ανεβάσει. Όχι απλά στεναχωρήθηκα, απογοητεύτηκα τόσο πολύ. Είμαι μια κοπέλα που προσπαθώ μόνη μου. Γιατί να φοβίσεις και να τρομάξεις έτσι έναν άνθρωπο; Γιατί να γίνει αυτό; Πάρε με ένα τηλέφωνο, όπως έκανα και εγώ και δεν μου απάντησε» τόνισε η Ανδρομάχη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ