Κώστας Αποστολάκης σε Φαίη Σκορδά – «Σου ζητάω συγγνώμη»

Ετεροχρονισμένη συγγνώμη για μια προσωπική ερώτηση που της είχε κάνει στο παρελθόν, σε εκπομπή της, ζήτησε από την Φαίη Σκορδά ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, στο «Πρωινό μας».

“Σου χρωστάω μια συγγνώμη γιατί είχα έρθει σε μια εκπομπή και σου είχα φερθεί άσχημα. Και εγώ θα το είχα ξεχάσει, αλλά με αυτή την ψυχολογία και με αυτή την ζωή που κάνω το θυμάμαι” είπε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης στην Φαίη Σκορδά.

Και συνέχισε ο ηθοποιός: “Η συνείδηση καθαρίζει και φέρνει όλα τα πράγματα τα οποία έχεις κάνει λάθη και πρέπει να ζητάς συγχώρεση. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη γιατί κάτι έκανα σε μια εκπομπή και δεν ήταν σωστό. Σε είχα ρωτήσει αν είσαι έγκυος. Ήσουν και δεν το είχες πει. Τι να πω, η παύση είναι προς απάντηση των θεατών”.

“Είσαι ένας πάρα πολύ όμορφος άνθρωπος και έχεις πολύ καλή αύρα, καλή ενέργεια και κοίτα να μην την χάσεις. Όποιος σε πολεμάει και σε εχθρεύεται να ξέρεις ότι το μισό κακό όταν το καταλαβαίνεις και το δέχεσαι είναι δικό σου. Η ελπίδα είναι τεράστια λέξη”, πρόσθεσε ο Κώστας Αποστολάκης, μιλώντας στην παρουσιάστρια.

Ακολουθεί το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ