Κορίνα Τσοπέη: «Στην Ελλάδα απατούσαν όλοι τις γυναίκες τους – Bοήθησα την τύχη μου όταν έφυγα»

Στην Ελλάδα βρίσκεται η μοναδική Ελληνίδα Μις Υφήλιος που κέρδισε τον τίτλο το 1964,  Κορίνα Τσοπέη.

H Κορίνα Τσοπέη σε συνέντευξή της στο «Στούντιο 4» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τους λόγους που έφυγε από την χώρα μας αλλά και πώς η απόφαση αυτή επηρέασε την καριέρα της.

«Βοήθησα την τύχη μου όταν έφυγα από την Ελλάδα. Δεν είχα καλή εικόνα για την χώρα. Ο θείος μου απατούσε τη θεία μου, οι γύρω μου άνδρες απατούσαν τις γυναίκες τους. Όταν ήμουν μόνη μου (στην Αμερική) κανένα από τα άτομα που έβγαινα ραντεβού δεν με πίεσε», ανέφερε η Κορίνα Τσοπέη.

«Στην Αθήνα και παντρεμένη που ήμουν, κάποιος γνωστός μου πήγε να με φιλήσει και λέω “πλάκα μου κάνεις;”. Αυτό που θέλουν να αποδείξουν ότι συνεχώς είναι άντρες, δεν το’ χουν στην Αμερική», συμπλήρωσε η ίδια. 
Κι έπειτα περιέγραψε τη στιγμή που Έλληνας τον οποίο γνώρισε στην Αμερική μαζί με τη σύζυγό του, προσπάθησε να την προσεγγίσει ερωτικά.
«Στην Αμερική δεν είναι τόσο απότομα τα πράγματα», είπε σχολιάζοντας το περιστατικό. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Κορίνα Τσοπέη πρόσθεσε: «Οι Έλληνες είμαστε απαιτητικοί. Έξω από τα σύνορα της Ελλάδας ό,τι δουλειά και σκουπιδιάρης γίνεσαι γιατί δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος.
Ένας λόγος που έφυγα από την Ελλάδα ήταν ότι συνεχώς άκουγα “τι θα πει ο κόσμος;” κι έλεγα στη μαμά μου “μας πληρώνει ο κόσμος ενοίκιο;” Τι με νοιάζει εμένα; Αυτό δεν με ένοιαζε ποτέ ούτε καν το σκεφτόμουν» δήλωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ