Κορίνα Τσοπέη: Ο εγγονός μου έχει σύνδρομο Williams – Είναι ο άγγελος που μου έστειλε ο Θεός

Στην χώρα μας βρίσκεται η Κορίνα Τσοπέη,  Μις Υφήλιος 1964. Συγκεκριμένα ήρθε από την Αμερική για να φωτογραφηθεί για το ημερολόγιο του γνωστού κομμωτή, Τρύφωνα Σαμαρά και όπως δήλωσε η ίδια, τα έσοδα σκοπεύει να τα δώσει σε ιδρύματα παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Μιλώντας στο Star κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στον εγγονό της που πάσχει από το σύνδρομο Williams.

«Δεν έχει σημασία η ομορφιά να σου πω την αλήθεια, η καρδιά έχει. Δεν παρακολουθώ πολύ τη μόδα και δεν την καταλαβαίνω πολλές φορές. Την κοιτάζω, μου αρέσει, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να φορά τα ρούχα που φοράνε οι κυρίες τώρα. Τον καιρό εκείνο καταλάβαινες από το σώμα ποια κοπέλα είναι. Τώρα όλες οι κοπέλες έχουν το ίδιο σώμα. Το 1964 που βγήκα, ήταν η πρώτη φορά που φορέσαμε ψεύτικες βλεφαρίδες και έγινε σκάνδαλο. Τώρα φορούν πολλά ψεύτικα», είπε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού η Κορίνα Τσοπέη.

Και στη συνέχεια μίλησε για τον εγγονό της: «Έχω φτάσει στην εποχή που βρίσκομαι στα καλύτερά μου. Δεν με ενοχλεί τίποτα. Οι άνθρωποι σου δίνουν ό, τι έχουν. Το κατάλαβα με τον εγγονό μου, που έχει σύνδρομο Williams. Είναι ο άγγελος που μου έστειλε ο Θεός, το καλύτερο πράγμα που έχω δει και με έχει κάνει να μάθω πολλά πράγματα για τους ανθρώπους.

Όλοι έχουμε ειδικές ανάγκες, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει. Του πήρε πέντε χρόνια να προχωρήσει. Όταν προχώρησε, ήταν λες και είδα τον καλύτερο χορευτή. Έκλαψα», αποκάλυψε η Κορίνα Τσοπέη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ