Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η συνάντηση με τον «σωσία» του Παντελή Παντελίδη

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε και στον σωσία του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη.

«Είχα πάει σ’ ένα προβάδικο με τους μουσικούς μου και έμαθε το παιδί ότι θα ήμασταν εκεί και ήρθε, χαιρετηθήκαμε, όλα καλά. Εμένα προσωπικά δεν μου μοιάζει με τον Παντελή.

Τώρα εντάξει μπορεί να μοιάζει σε κάποιους άλλους ανθρώπους, εμένα που ήταν αδελφός μου δεν μου μοιάζει ένα παιδί που έχει ίδιο μούσι και ίδια μαλλιά. Ούτε η φωνή του έχει καμία σχέση. Από την Δανία είναι το παιδί, δεν μοιάζει» εξήγησε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

«Δεν νομίζω ότι τον σύγκριναν λόγω της φωνής, αλλά λόγω της εμφάνισης. Εγώ δεν μπορώ να τον δω και να συγκινηθώ γιατί κάτι τέτοιο γράφτηκε, δεν ισχύει αυτό. Ούτε η μάνα μου συγκινήθηκε, ούτε εγώ συγκινήθηκα.

Δεν μπορεί τώρα ένα παιδί από την Δανία σε εμάς που ήταν γιος μας, αδελφός μας, να συγκινηθούμε επειδή μπορεί να έχει ίδια μαλλιά, ίδια μούσια με τον Παντελή» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ