Κωνσταντίνος Αργυρός: Απάντησε στα σχόλια του Δημήτρη Κοργιαλά – «Ο κόσμος αποφασίζει ποιος θα έχει επιτυχία»

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής απάντησε και στα σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς για εκείνον.

«Την αγάπη μου σε όλους και στη Θεσσαλονίκη. Όλα τα υπόλοιπα…. Εντάξει δεν υπάρχει λόγος. Ζούμε σε μία δημοκρατική κοινωνία, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει και να λέει ό,τι θέλει.

Ο κόσμος αποφασίζει ποιος θα έχει επιτυχία, διάρκεια, ποιος κάνει τη δουλειά του. Εγώ στέλνω την αγάπη μου σε όλους και πάνω απ’ όλα στον κόσμο που έρχεται και μας ακούει και μας στηρίζει και μας αγαπάει», αρκέστηκε να πει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κοργιαλάς πριν από λίγες μέρες δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μία αφίσα, η οποία διαφημίζει τις εμφανίσεις που κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Στην λεζάντα της ανάρτησής του, ο Δημήτρης Κοργιαλάς έγραψε: «Χίλια συγνώμη… αλλά δεν κρατήθηκα!!!!!… ωραία γραβάτα, και το παπουτσάκι βέβαια κάτι λέει… απλά δεν κατάλαβα τι πουλάνε!!!».

Στη συνέχεια σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είχε εξηγήσει ότι: «Δεν τον γνώρισα και απλά είδα έναν τραγουδιστή, που δεν κατάλαβα ποιος είναι, ο οποίος ήταν σα να πούλαγε παπούτσια ή πουκάμισο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ