Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Για διακοπές στη Ρόδο βρίσκονται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ότι είναι έγκυος, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό, όμως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΟΚ! μιλούν από μόνες τους.

Όπως θα δείτε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορά ένα ολόσωμο animal print μαγιό και η κοιλίτσα της είναι εμφανώς φουσκωμένη. Όπως αναφέρει το περιοδικό βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και κρατά χαμηλούς τόνους, απέχοντας από τo αγαπημένο της Instagram, όπου οι αναρτήσεις της είναι πολύ λίγες το τελευταίο διάστημα.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μπορεί να μην έχει προβεί σε κάποια δήλωση όμως ο φακός του okmag στην συνάντησε σε παραλία της ρόδου με φουσκωμένη κοιλιά. Το ζευγάρι απολαμβάνει ολιγοήμερες εξορμήσεις μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Η παρουσιάστρια βρίσκεται στη Ρόδο με τον σύντροφό της όπου περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα το ζευγάρι μένει σε σουίτα στο Rodos Palace Hotel. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φόρεσε ένα ολόσωμο animal print μαγιό και με φανερά φουσκωμένη κοιλιά έκανε τις βουτιές της. Βρίσκεται στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και το τελευταίο διάστημα κρατά χαμηλούς τόνους, κάνοντας επιλεκτικά αναρτήσεις στο Instagram της. Στο περιοδικό ΟΚ! στις αρχές Ιουλίου υπήρχε σαφής αναφορά στο γεγονός πως η παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της. «Έτσι κι αλλιώς, ήδη ζουν σαν παντρεμένοι. Ο γάμος είναι κάτι που σίγουρα έχει συζητηθεί και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν παντρευτούν την επόμενη χρονιά» ανέφεραν τότε πηγές από το περιβάλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ