Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα της και τα κόκκινα τριαντάφυλλα

Γενέθλια έχει σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία γίνεται 34 ετών.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε μια τέτοια μέρα να μην θυμηθεί τη μητέρα, η οποία την έφερε στον κόσμο. Έτσι, ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία ποζάρουν αγκαλιασμένες σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένη.

22.09.2021 έγραψε στη λεζάντα, την ημερομηνία των γενεθλίων της δηλαδή. Ακολούθησε “βροχή” από ευχές που της έστειλαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.


Λουλούδια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όμως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε και stories με ένα μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα που την περίμεναν σήμερα για τα γενέθλιά της.

Η ατάκα της για τον γάμο λίγες μέρες πριν από γενέθλιά της

Πριν από λίγες μέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στο “Πρωινό” για την επιστροφή της στην τηλεόραση με το “Κάτι Ξαναψήνεται“, τη σχέση της με τον σύντροφό της, καθώς και για το πτυχίο της.

“Πάρα πολύ ωραία είναι αυτή η εκπομπή, νομίζω ότι μου ταιριάζει πάρα πολύ, έτσι θέλω να πιστεύω. Τουλάχιστον την απολαμβάνω πάρα πολύ” είπε για το “Κάτι Ξαναψήνεται”.

Όσο για το τι είναι πιο κοντά της, η μόδα ή η μαγειρική, καθώς είχε παρουσιάσει και το “My Style Rocks”, σημείωσε: “Δεν ξέρω, κάτσε να γράψω μερικά χιλιόμετρα. Έχει πολλή κούραση. 15-17 ώρες γυρισμάτων”.

Μιλώντας για την προοπτική να πει το “ναι” στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας, είπε: “Πολύ όμορφα είμαστε με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη. Τυχερά είναι… Δεν έχει γίνει κάτι πιο επίσημο ακόμη. Αυτά τα λένε τα αγόρια, όχι τα κορίτσια… Δεν νομίζω ο συγκεκριμένος να πέσει στα γόνατα”.

Όσο για το πτυχίο της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε ότι της απομένουν ακόμα τέσσερα μαθήματα για να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η παρουσιάστρια είπε ότι επιθυμεί να αποκτήσει το πτυχίο της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ