Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πού θα δούμε προσεχώς την όμορφη ηθοποιό;

Μπορεί το τηλεοπτικό τοπίο να συννέφιασε απότομα για την ίδια μετά τις εξελίξεις στο “ΕΡΤ Backstage“, ο κινηματογράφος όμως της επιφύλαξε μια τεράστια έκπληξη.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Under The Eyelashes», μιας συμπαραγωγής Ελλάδας και Κίνας που βραβεύτηκε ως η καλύτερη ξενόγλωσση ταινία στο φεστιβάλ του Μακάο.

Η ηθοποιός υποδύεται την Ελένη, μια καλλιτέχνιδα που ερωτεύεται έναν Κινέζο αρχαιολόγο. Στη συνέχεια ο Κινέζος αρχαιολόγος Ουανγκ Σινσίν [Jet Chao] επιστρέφει στην πατρίδα του και η Ελένη [Κωνσταντίνα Κομματά], αφοσιώνεται στη δουλειά της.

Χρόνια αργότερα οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά σε ελληνικό έδαφος, όταν η Ελένη πραγματοποιήσει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής, απρόσμενα όμως, εκείνη θα εξαφανιστεί και ο Ουάνγκ θα βρεθεί υπόλογος. Πώς θα αποδείξει την αθωότητά του όταν όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του; Ποια σχέση έχει η εξαφάνιση της Ελένης με την επιστροφή του; Και πόσο έχει αλλάξει η γυναίκα που κάποτε ερωτεύτηκε από την τελευταία τους συνάντηση;

Οι απαντήσεις ίσως κρύβονται στο παρελθόν και στους ανθρώπους με τους οποίους διασταυρώθηκαν. Τώρα ο Ουανγκ θα αναζητήσει τις αλήθειες στους γονείς της Έλενης, τον αφοσιωμένο στην επιστήμη Άρη [Παναγιώτης Μπουγιούρης] και την Ελπίδα [Γωγώ Μπρέμπου] αλλά και στον ετεροθαλή αδελφό της Έλενης, τον Αλέξη [Ορέστης Τσανγκ]. Ή μήπως μια μυστηριώδης γυναίκα, η Φέι [Alina Fu], γνωρίζει περισσότερα από όσα αποκαλύπτει;

Εκτός από την Κωνσταντίνα Κομμάτα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Γωγώ Μπρέμπου αλλά και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Ηρώ Μουκίου και ο Κώστας Αρζόγλου αποτελούν το ελληνικό μέρος της παραγωγής. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Σαντορίνη και Κίνα ενώ η παραγωγή είναι του Ορέστη Τσανγκ.

Αυτή την περίοδο η ελληνική εταιρία παραγωγής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με διανομείς στην Ασία. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και το πλάνο της για διανομή στην Ελλάδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ