“Κόλαφος” η Νικολέττα Ράλλη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Οι νέες δηλώσεις

Η Νικολέττα Ράλλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το Σάββατο στο OPEN μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με τη συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της στο παρελθόν, κάνοντας λόγο για κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της.

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα Ράλλη αποφάσισε να “βγει μπροστά” κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” και να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα ακούγονταν εκείνο το διάστημα για την παρουσιάστρια: “Συγγνώμη έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά ένα πράγμα που με ρωτάει πάρα πολύς κόσμος είναι ‘πώς είναι δυνατόν να έχουν ακουστεί παράπονα για διάφορους στον χώρο του τραγουδιού, στον χώρο της υποκριτικής, στον χώρο του αθλητισμού και να μην έχουν ακουστεί στην τηλεόραση;’

Συγγνώμη εγώ δεν είπα τις προάλλες για ένα πρόβλημα που είχα πάρα πολύ σοβαρό; Δεν αναμεταδόθηκε από τα μέσα όπως θα έπρεπε. Είναι πιο ενδιαφέρον δηλαδή ένας αδιάφορος γάμος ή ένα αδιάφορο κουτσομπολιό”.

“Το ξέρεις ότι με πήρε ένα παιδί και έκλαιγε; Μου λέει “συγγνώμη, δεν σας πήραν από τα σάιτ να σας ρωτήσουν για ποια λέγατε;” Όχι, γιατί ο ένας καλύπτει τον άλλον. Έχετε ρωτήσει ποτέ τα παιδιά που δουλεύουν εδώ, που είστε όλοι τόσα χρόνια στην τηλεόραση, αν κάποια παρουσιάστρια η κάποιος διευθυντής κάποτε τους έβαλε τις φωνές, επειδή είναι τρελός;

Και να σου πω και κάτι, τόσα χρόνια που λένε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γιατί κανένας δεν έχει πει ότι η δύναμη που είχε οφείλεται στο ότι είχε σχέση με το αφεντικό και τον ιδιοκτήτη του καναλιού; Τόσο κακό είναι; Το ξέρει όλη η Ελλάδα. Γιατί εκεί, συγγνώμη αλλά δεν φταίει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…Εγώ να πω ότι την συμπαθώ πολύ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.”, πρόσθεσε.

Τι δήλωσε σήμερα η Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τη Δευτέρα, με αφορμή τα όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Διευκρίνισε λοιπόν, τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις.

“Εγώ αναφέρθηκα στην Κωνσταντίνα, επειδή σε ό,τι αφορά την ίδια -έχει προκύψει ως πρόβλημα – πάντα είχε να κάνει με τη σχέση που διατηρούσε τότε. Όχι ότι η σχέση είναι κακό με οποιονδήποτε θέλεις να είσαι. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι με όποιον θέλει, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, κιλών… περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.”, δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας ότι δεν κατανοεί τους λόγους που δεν υπήρχε ειλικρίνεια πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά υπαινιγμοί: “Το ανέφερε εντελώς απενοχοποιημένα, δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πάντα όλοι λέγαμε για αυτή την υπόθεση, αλλά δεν είχε ακουστεί δημόσια. Το λέω πολύ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί αφήναμε υπονοούμενα…”

“Αυτό που στην ουσία θέλαμε να πούμε είναι ότι κάποιος άνθρωπος, λόγω της προσωπικής του σχέσης, καταχράστηκε την εξουσία του. Το θέμα μας δεν είναι η σχέση…”, κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ