Νικολέττα Ράλλη: Με έμπνευση από το “Mamma mia” το όνομα της κόρης της

Η Νικολέττα Ράλλη μιλά στην «Realife» για την τηλεοπτική επιστροφή της, για την εμπειρία της μητρότητας, αλλά και για τον σύντροφο της ζωής της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Της Πολυξένης Καραμίχα

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Νικολέττα Ράλλη επέστρεψε στην τηλεόραση και μας κρατά συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο στο Οpen.

«Έπαιξε ρόλο ότι ήταν Σαββατοκύριακο και δεν θα απαιτούσε τον ίδιο χρόνο με μια καθημερινή εκπομπή. Επίσης, μου άρεσε πάρα πολύ που το στήσαμε όλο μόνοι μας. Στην αρχή είχα λίγο άγχος, αλλά τώρα το απολαμβάνω», εξηγεί η ίδια στη Realife για το «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» που παρουσιάζει. Ένας από τους κύριους λόγους που απείχε ήταν, φυσικά, η γέννηση της κόρης της. «Επειδή ήμασταν συνέχεια μαζί, τώρα που ξεκίνησα τη δουλειά μού έλειψε, αλλά ευτυχώς όχι όσο περίμενα. Είχα φροντίσει να τακτοποιήσω το ποιος θα προσέχει το παιδί και αυτό με ηρέμησε, γιατί μέχρι τώρα το κάναμε μόνο εγώ και ο Μιχάλης».

Ο ερχομός της κόρης τους είναι ένα υπέροχο δώρο, αλλά προς το παρόν η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος δεν σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. «Στην παρούσα φάση, όχι. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, αλλά, αν είναι να γίνει, ας γίνει. Ούτε καν είχα φανταστεί πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί! Το κομμάτι της μητρότητας, αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το διανοηθείς», λέει η Νικολέττα, που έχει μάθει ήδη πολλά από τη μητρότητα. «Είμαι ένας άνθρωπος με πολλή υπομονή και με το παιδί αυτή η υπομονή πολλαπλασιάστηκε επί χίλια. Επίσης, ανακάλυψα κι άλλες αντοχές σε διάφορους τομείς».

Νικολέττα Ράλλη

Όνομα με διπλή αναφορά

Η μικρή θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, καθώς είναι και το αγαπημένο όνομα της μαμάς: «Σοφία θα είναι το όνομά της. Είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το “Mamma mia” και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι – πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα».

Με τον σύντροφό της, Μ. Ανδρούτσο, αισθάνθηκε από την πρώτη στιγμή ότι είχε βρει το άλλο μισό της. «Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος». Αν και το παιδί προέκυψε γρήγορα, δεν άλλαξε τη μεταξύ τους σχέση.

«Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας, αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι κι αυτό δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι, στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη…», λέει στην «R».

Η τηλεόραση είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή της Νικολέττας και, όσο κι αν τη δυσκολέψει, εκείνη θα την αγαπά: «Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και ταυτόχρονα η πιο ωραία δουλειά στον κόσμο! Μου αρέσουν όλα στην τηλεόραση, θα μπορούσα να βάζω μουσική, να κάνω κάμερα, αν ήξερα, μου αρέσει το μοντάζ, όλα! Ειδικά το κομμάτι της παρουσίασης είναι και πολύ ψυχοφθόρο, γιατί μην ξεχνάμε πως για ό,τι συμβαίνει σε μια εκπομπή το βάρος το επωμίζεται ο παρουσιαστής. Και μιλάω για την κοινή γνώμη και όχι για τους διευθυντές των καναλιών», καταλήγει η Νικολέττα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ