Νικολέττα Ράλλη-Μιχάλης Ανδρούτσος: Γάμος και βάπτιση το καλοκαίρι – Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Της Έλλης Λεβέντη

Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος, μέσα στα δυόμισι χρόνια που είναι μαζί, κατάφεραν να ζουν την απόλυτη ευτυχία. Ολα μεταξύ τους έγιναν πολύ γρήγορα – ο έρωτας, η σχέση, το παιδί, μια ονειρεμένη οικογένεια. Το φετινό καλοκαίρι για το αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι θα είναι ξεχωριστό, αφού σχεδιάζουν τον γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση της κορούλας τους, η οποία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020. Η γαμήλια τελετή θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι (σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, πιθανότατα τον Αύγουστο) και θα ακολουθήσει ένα όμορφο πάρτι για τους καλούς τους φίλους: «Ο γάμος θα γίνει σε διαφορετική ημερομηνία από τη βάπτιση. Θα είναι ένα όμορφο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού. Είναι πολύ ευτυχισμένοι και έχουν μια μαγική καθημερινότητα», αναφέρει στη Realnews η ίδια πηγή.

Η βάπτιση της μικρής θα γίνει τον Σεπτέμβριο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακόμη δεν έχουν οργανώσει πολλά πράγματα, όμως υπάρχουν και χρόνος και διάθεση, καθώς θέλουν τα καλύτερα για την πριγκίπισσά τους. Οσο για το όνομα; Η μικρή θα ονομάζεται Σοφία, κάτι που οι δύο γονείς το είχαν αποφασίσει από τη στιγμή που έμαθαν το φύλο του παιδιού. Το ζευγάρι αγαπά πολύ τα ταξίδια και λατρεύει στις καλοκαιρινές του διακοπές να επισκέπτεται τα όμορφα νησιά μας. Προτιμά ήρεμες και χαλαρές διακοπές μακριά από κοσμικότητες, ενώ, το τελευταίο διάστημα, έχει αποκτήσει μια ακόμη μεγάλη αγάπη, την ιστιοπλοΐα και, μάλιστα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά οργανώνοντας διακοπές με γιοτ και ιστιοπλοϊκά.

Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο στη θάλασσα και μετά την εμπειρία τους αυτή κατάλαβαν ότι είναι κάτι ξεχωριστό και θέλησαν να ασχοληθούν με το αντικείμενο και να προσφέρουν και σε άλλους αυτή την εναλλακτική μορφή διακοπών. Παράλληλα, ο Μιχάλης συνεχίζει τη δραστηριότητά του που αφορά την εστίαση. Οσο για τη Νικολέττα, έχει αποφασίσει να είναι δίπλα στο κοριτσάκι της. Αισθάνεται την ανάγκη να είναι μαζί της στα πρώτα χρόνια της ζωής της, γι’ αυτό έχει επιλέξει να ασχολείται με δραστηριότητες που της επιτρέπουν να έχει ευέλικτο ωράριο. Η Νικολέττα και ο Μιχάλης ζουν από την πρώτη ημέρα σαν οικογένεια. Η γέννηση της κορούλας τους τούς «έδεσε» με τα δεσμά της αγάπης, του έρωτα, του σεβασμού και της οικογένειας. Δημιούργησαν μια οικογένεια βγαλμένη από παραμύθι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, σχεδιάζοντας

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ