Knives Out 2: Ξεκινούν τα γυρίσματα στο Πόρτο Χέλι – Ποιοι σταρ του Hollywood βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Ντάνιελ Κρέγκ, η Κέιτ Χάντσον και ο Έντουαρτ Νόρτον, προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Netflix «Στα Μαχαίρια 2» (Knives Out 2) , η οποία θα γυριστεί στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο Πόρτο Χέλι βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας. Τα γυρίσματα του “Knives out 2” θα ξεκινήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο από τις Σπέτσες και συγκεκριμένα την Ντάπια, όπου θα γυριστούν οι περισσότερες σκηνές. Θα ακολουθήσουν γυρίσματα και σε άλλες τοποθεσίες στο Πόρτο Χέλι, αλλά και σε αλλά παραθαλάσσια μέρη της περιοχής.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας είναι συγκεντρωμένοι σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, όπου καθημερινά γίνονται fittings αλλά και συσκέψεις.

Ο πράκτορας 007, Ντάνιελ Κρεγκ, θα διαμένει σε μία υπερπολυτελής βίλα, που βρίσκεται σε μία έκταση περίπου 20 στρεμμάτων. Στη βίλα χτίστηκε ένα γήπεδο τένις και γυμναστήριο, μετά από αίτημα του πασίγνωστου ηθοποιού.

Στο Πόρτο Χέλι βρίσκεται και ένα υπερπολυτελές σκάφος, το οποίο ήρθε από την Κωνσταντινούπολη. Στο συγκεκριμένο σκάφος θα γυριστούν αρκετές σκηνές. Τις επόμενες ημέρες στην περιοχή θα φτάσει και ένα ομοίωμα του σκάφους, το οποίο αναμένεται να ανατιναχτεί για την ανάγκη των γυρισμάτων της ταινίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ