Netflix: Τεράστιο ποσό για τα δύο sequel του “Knives Out” – Ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο Ράιαν Τζόνσον και η… Ελλάδα

Το Netflix συνεχίζει να επενδύει σε μεγάλες παραγωγές, με τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα να ανακοινώνει πως απέκτησε τα δικαιώματα των δύο sequel της ταινίας μυστηρίου του 2019 «Knives Out» (Στα Μαχαίρια).

Στις δύο follow up ταινίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο “Τζέιμς Μποντ”, Ντάνιελ Κρεγκ, και σκηνοθέτης θα είναι και πάλι ο Ράιαν Τζόνσον.

Στην ταινία «Στα Μαχαίρια», ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, πρωταγωνίστησε ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδυόμενος τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό άλλων αστέρων όπως της Τζέιμι Λι Κέρτις, του Κρις Έβανς, του Ντον Τζόνσον και του Κρίστοφερ Πλάμερ.

Η ταινία είχε προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων και εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Netflix – Knives Out: Συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων

Σύμφωνα με τα Variety και Deadline Hollywood, το Netflix κατέβαλε ποσό ύψους μεταξύ 400 και 450 εκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσει τα δικαιώματα των δύο σίκουελ. Το συγκεκριμένο ποσό καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες streaming ταινιών που έχει ποτέ συναφθεί. Βέβαια το Netflix δεν σχολίασε τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας, τονίζοντας πως ορισμένα δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Στην Ελλάδα τα γυρίσματα του Knives Out

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, το Netflix και η παραγωγή της ταινίας έχουν επιλέξει την Ελλάδα για τα γυρίσματα του Knives Out 2, με τον πρωταγωνιστή Ντάνιελ Κρεγκ να αναμένεται μαζί με το νέο cast στη χώρα μας στα τέλη του Ιουνίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ