Κλόε Καρντάσιαν: «Ο Θεός ήξερε ότι η καρδιά μου σε χρειαζόταν»

Ενός έτους έγινε ο γιος τη Κλόε Καρντάσιαν και του μπασκετμπολίστα Τρίσταν Τόμσον. Ο μικρός Tatum ήρθε στην ζωή μέσω παρένθετης μητέρας και ενώ το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει, μετά και την αποκάλυψη πως ο μπασκετμπολίστας είχε απατήσει για πολλοστή φορά την τρίτη αδερφή της ισχυρής οικογένειας των Καρντάσιαν και μάλιστα αυτή την φορά είχε αφήσει και έγκυο την γυναίκα που ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Οι φορές που έχουμε δει τον Tatum μέσα σε αυτόν τον χρόνο είναι ελάχιστες, όμως για τα γενέθλιά του η Κλόε Καρντάσιαν προέβη σε ένα συγκινητικό post στο instagram και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια ακολούθους της πολλές φωτογραφίες του γιου της.

Στην μακροσκελή λεζάντα της δημοσίευσης η Καρντάσιαν γράφει: «Χρόνια πολλά, γλυκέ μου γιε! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι και σε χρειαζόμουν. Ο Θεός ήξερε ότι η καρδιά μου σε χρειαζόταν. Χρειαζόμουν το γλυκό και πολύτιμο Χαμόγελο σου. Χρειαζόμουν το αγγελικό σου πνεύμα. Χρειαζόμουν μια αγάπη που μόνο εσύ μπορούσες να μου δώσεις. Χρειαζόμουν τον γιο μου.

Είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά σου. Τόσο περήφανη για την αγάπη και το γέλιο που έχουμε στο σπίτι μας. Τόσο περήφανη για το όμορφο, ευγενικό, τρυφερό, μεταδοτικό πνεύμα σου. Φωτίζεις κάθε δωμάτιο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Όλοι χαμογελούν όταν σε κοιτάζουν! Ειδικά η True είναι τόσο περήφανη που σε αποκαλεί δικό της.

Tatum, έχεις αλλάξει τη ζωή μου και της True για πάντα. Και οι δύο σε χρειαζόμασταν. Ήξερα ότι θα ήταν μια φανταστική, με αγάπη μεγαλύτερη αδερφή, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ την αγάπη και το δέσιμο που έχετε ήδη. Οι δύο σας μου θυμίζετε τόσο πολύ τον θείο Μπομπ και εμένα. Κάτι που είναι ταιριαστό, αφού νομίζω ότι μοιάζεις τόσο πολύ στον θείο σου. (Που σημαίνει ότι νομίζω ότι μοιάζεις και στον μπαμπά μου)

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είσαι ήδη ενός, χαρούμενα πρώτα γενέθλια γλυκό μου μωρό. Η Μανούλα και η TuTu σε αγαπούν, μικρέ μας Αρμένιε».

Η Κλόε Καρντάσιαν έχει ακόμα μία κόρη με τον Τρίσταν Τόμσον, την 5χρονη True. Από την άλλη ο μπασκετμπολίστας έχει άλλα δύο παιδιά, τον 7χρονο Prince από την σχέση του με την Τζόρνταν Κρεγκ και τον ενός έτους Theo από την σχέση του με την Μαραλί Νίκολς. Η αποκάλυψη της σχέσης του με την Νίκολς και το γεγονός πως έμεινε έγκυος στον γιο τους Theo, ήταν και η αιτία του χωρισμού του με την Καρντάσιαν. Η σχέση δε του Τόμσον και του Theo, είναι θέμα συχνών συζητήσεων, με τις φήμες να θέλουν τον μπασκετμπολίστα να μην περνάει χρόνο με τον γιο του. Μάλιστα το γεγονός πως ο Theo δεν υπήρχε σε καμία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Καρντάσιαν για να ευχηθεί στον Τρίσταν για τα γενέθλιά του, σε αντίθεση με τον Prince, έκανε τις φήμες να γίνονται πιο έντονες.

Πάντως η μητέρα του Theo έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες του στο προφίλ της στο instagram, χωρίς όμως να δείχνει το πρόσωπό του.

Καρντάσιαν και Τόμσον έχουν χωρίσει πολλές φορές. Αιτία των χωρισμών ήταν οι απιστίες του μπασκετμπολίστα. Εδώ και ένα χρόνο είναι χωρισμένοι, παρότι οι φανατικοί ακόλουθοι της οικογένειας των Καρντάσιαν έχουν υποπτευθεί πολλές φορές πως η Κλόε τον έχει συγχωρέσει για ακόμα μία φορά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ