Ρένα Βλαχοπούλου: Το βίντεο της Finos Film και η σπάνια φωτογραφία από το Γουέμπλεϊ

Σαν σήμερα (28/7) γεννήθηκε η Ρένα Βλαχοπούλου. Η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός ήρθε στην ζωή στις 28 Ιουλίου του 1923 στην Κέρκυρα, ενώ απεβίωσε στις 29 Ιουλίου του 2004. Η Finos Film και το Studio Kleisthenis τίμησαν σήμερα την μνήμη της μεγάλης ηθοποιού, κάνοντας στα επίσημα προφίλ τους σε facebook και instagram post.

H Finos Film κοινοποίησε στο προφίλ της στο facebook βίντεο με στιγμιότυπα από ταινίες που πρωταγωνίστησε. Στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε: «Αξεπέραστη κωμικός, εξαιρετική τραγουδίστρια και απολαυστική «show woman», η Ρένα Βλαχοπούλου σφράγισε μοναδικά όλους τους ρόλους που ενσάρκωσε σε σκηνή και οθόνη. Καθημερινή, προσιτή και ανθρώπινη, κατάφερε να αγγίξει τις καρδιές των απλών ανθρώπων και να γίνει η «Ρένα» της οικογένειας κάθε Έλληνα. Η Ρένα Βλαχοπούλου γεννήθηκε σαν σήμερα το 1923 στην Κέρκυρα και την θυμόμαστε μέσα από στιγμές της στις ταινίες «Ραντεβού στον Αέρα», «Η Ρένα είναι Οφσάιντ», «Μια Ελληνίδα στο Χαρέμι», «Η Παριζιάνα» και «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο»».

Το Studio Kleisthenis για να τιμήσει τα 100 χρόνια από την γέννηση της Ρένας Βλαχοπούλου ανήρτησε στο προφίλ που διατηρεί στο instagram μία σπάνια φωτογραφία της. Στην φωτογραφία η ηθοποιός ποζάρει μπροστά στο γήπεδο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου 1971, όπου είχε πάει να δει τον τελικό αγώνα για το κύπελλο πρωταθλητριών ομάδων ποδοσφαίρου Ευρώπης 1970-71 με αντιμέτωπους τον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό.

Στην λεζάντα του post το Studio Kleisthenis γράφει: «100 χρόνια από την γέννηση της αγαπημένης μας Ρένας Βλαχοπούλου σήμερα η οποία γεννήθηκε το 1923 στην Κέρκυρα. Το Studio Κλεισθένης τη θυμάται μπροστά στο γήπεδο Γουέμπλεϊ με το φακό του Κλεισθένη στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου 1971. Η Ρένα πήγε να δει τον τελικό αγώνα για το κύπελλο πρωταθλητριών ομάδων ποδοσφαίρου Ευρώπης 1970-71 με αντιμέτωπους τον Άγιαξ και τον Παναθηναϊκό που έληξε 1-0 υπέρ του Άγιαξ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ