Kim Kardashian: Οι ΦΩΤΟ με τον Pete Davidson που “ρίχνουν” το Instagram

Τρελά ερωτευμένη είναι η Kim Kardashian με τον Pete Davidson και δεν το κρύβει με τίποτα. Από τη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, η τηλεπερσόνα με τον κωμικό ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες τους στα social media.

Τα τελευταία τρυφερά ενσταντανέ τους από τη βραδινή τους έξοδο έριξαν το instagram με την τρυφερότητα και τα βλέμματα όλο γλύκα που ανταλλάσσει το ζευγάρι.

Η 41χρονη Kim Kardashian έδωσε, μάλιστα, συνέντευξη, όπου μίλησε για τη σχέση της με τον 28χρονο Pete Davidson, λέγοντας πως ήταν κάτι που δεν το περίμενε με τίποτα. “Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να συμβεί. Και όταν έγινε είπα “ω Θεέ μου, δεν περίμενα τίποτα απ’ όλα αυτά. Και αυτό που ζω δεν είναι καν όπως το σκεφτόμουν. Και αυτό το κάνει πιο γλυκό και διασκεδαστικό”, είπε η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο του 2021. “Σίγουρα μού πήρε χρόνο να βρω ξανά την αγάπη” πρόσθεσε η Kim.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

“Μου πήρε περίπου 10 μήνες ή περίπου τόσο να ξαναβγώ ραντεβού ή να μιλήσω σε κάποιον. Και ήθελα αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίσω και να αντιληφθώ τα συναισθήματά μου. “Παίρνω τη σωστή απόφαση; Πώς αισθάνομαι; Αφού λοιπόν πέρασα απ’ όλα τα συναισθήματα, τελικά είπα “εντάξει, είμαι έτοιμη να συναντήσω κάποιον”.

Οι φήμες για σχέση με τον Pete ξεκίνησαν αρχές Οκτωβρίου όταν οι δυο τους φιλήθηκαν on air στη διάρκεια του “Saturday Night Live” το οποίο παρουσιάζει ο Davidson. όπως είπε η Kim δεν είχαν κάνει πρόβες πριν από την εμφάνισή της στο SNL και σ’ αυτό το φιλί αισθάνθηκε το… κάτι. Πρόσθεσε ότι μετά το σόου είχαν ένα χαλαρό πρώτο ραντεβού στο ξενοδοχείο “Beverly Hills ” στο Λος Άντζελες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ