Κέβιν Κόστνερ: Στο σπίτι του προσωπικού μετακόμισε η εν διαστάσει σύζυγός του

Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, μετακόμισε και επίσημα από το κοινό τους σπίτι, αλλά δεν πήγε πολύ μακριά. Σύμφωνα με το Page Six, που εξασφάλισε φωτογραφίες από φορτηγά που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του χωρισμένου ζευγαριού στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, την Παρασκευή (28/7), ήρθαν στην επιφάνεια περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πού ακριβώς μετακομίζει η Μπαουμγκάρτνερ εν μέσω του διαζυγίου τους.

«Η Κριστίν ακολουθεί τις νομικές συμβουλές σύμφωνα με το προγαμιαίο γάμο και εγκαταλείπει το σπίτι της οικογένειας», είπε μια πηγή στο People, προσθέτοντας ότι «θα μείνει σε ένα μικρότερο σπίτι στο ακίνητο που χρησιμοποιείται ως οικία του προσωπικού». Η πηγή συμπλήρωσε ότι αυτή «είναι μια προσωρινή λύση» και πως η σχεδιάστρια τσαντών «ψάχνει ακόμα για άλλο σπίτι».

«Μένει στην περιοχή για να μην διαταράξει τη ζωή των παιδιών», ανέφερε η πηγή στο πρακτορείο. «Θα επιστρέψουν στο σχολείο το φθινόπωρο με τους φίλους τους. Η Κριστίν προσπαθεί να διατηρήσει τα πάντα όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά. Μοναδικό της μέλημα είναι τα παιδιά» εξήγησε.

Σωροί από χαρτόκουτα, τα οποία πιθανών ήταν γεμάτα με τα υπάρχοντα της εν διαστάσει συζύγου του ηθοποιού, περιβάλαν τα φορτηγά. Δεν είναι σαφές εάν το πρώην ζευγάρι ήταν παρόν την ημέρα της μετακόμισης, καθώς ο Κόστνερ πιθανότατα εξακολουθεί να κάνει διακοπές στο Άσπεν με τα τρία παιδιά τους, Cayden, Hayes και Grace.

Η μετακόμιση έρχεται τρεις μέρες πριν λήξει η προθεσμία υποχρεωτικής εκκένωσης της Μπαουμγκάρτνερ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας δικαστής διέταξε ότι έπρεπε να εκκενώσει το σπίτι μέχρι τις 31 Ιουλίου, τηρώντας έτσι τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου τους, το οποίο υπογράφηκε το 2004. Ο δικαστής αποφάσισε αργότερα ότι το πρώην μοντέλο χρειαζόταν τη συγκατάθεση του Κέβιν Κόστνερ πριν αφαιρέσει οποιοδήποτε αντικείμενο, εκτός των προσωπικών της αντικειμένων, από το σπίτι τους.

Ο ηθοποιός είπε στο δικαστήριο ότι φοβόταν ότι η Μπαουμγκάρτνερ, η οποία υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Μάιο, επρόκειτο να τον ληστέψει. Ο Κέβιν Κόστνερ θα πρέπει να πληρώνει μηνιαίως διατροφή ύψους 129.755 δολάρια στην μητέρα των τριών παιδιών του. Επίσης ο δικαστής τον διέταξε να καταβάλει 200.000 δολάρια σε δικηγορικές αμοιβές και 100.000 δολάρια σε δικαστικά έξοδα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ