Κένταλ Τζένερ: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στα χιόνια και προκαλεί “καύσωνα”

Έλιωσαν και τα χιόνια με την καυτή εμφάνιση της Κένταλ Τζένερ στο Άσπεν. Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες της να παίζει στα χιόνια φορώντας ένα ανύπαρκτο μπικίνι, που ωστόσο αναδείκνυε τις άψογες αναλογίες της, και τις γούνινες μπότες της.

“Ο Wim Hof είπε παγωμένα μπάνια” έγραψε στη λεζάντα των τριών φωτογραφιών που ανέβασε η 26χρονη αδελφή των Καρντάσιαν. Ο 62χρονος Wim Hof, που είναι γνωστός ως ο Iceman,  είναι ένας Ολλανδός ομιλητής αυτοβελτίωσης και αθλητής extreme sport, γνωστός για την ικανότητά του να αντέχει τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Η Κένταλ Τζένερ κάνει διακοπές στο Άσπεν και την Τετάρτη ανέβασε βίντεο όπου κάνει snowboard στο βουνό. Ο φακός την κατέγραψε να δειπνεί σε εστιατόριο του Άσπεν και να περιηγείται στην έκθεση για τον Άντι Γουόρχολ στο μουσείο Τέχνης. Μέχρι στιγμής το μοντέλο δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία του συντρόφου της Ντέβιν Μπούκερ με τον οποίο δημοσιοποίησαν τη σχέση τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2021.

Ο μπασκετπολίστας των Phoenix Suns καμάρωνε για το κορίτσι του στα γενέθλιά της τον περασμένο Νοέμβριο. “Η πιο όμορφη γυναίκα” έγραφε σε φωτογραφία που ανέβασε όπου πόζαρε ο ίδιος με την Τζένερ στο πλευρό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ