Η Κένταλ Τζένερ βγαίνει από τα ρούχα της για να διαφημίσει τσάντες

Η Κένταλ Τζένερ έχει στόχο να κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ και ήδη τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Άλλωστε, είναι αφοσιωμένη και εργάζεται σκληρά.

Αυτήν τη φορά, παρά το γεγονός ότι κάνει διακοπές στην Ιταλία με τον σύντροφό της Ντέβιν Μπούκερ, βρήκε τον χρόνο να συμμετάσχει και στην καμπάνια του σχεδιαστή Jacquemus, που αφορά στη νέα σειρά με τσάντες.

Το 25χρονο μοντέλο βγήκε από το ρούχα του και πόζαρε ολόγυμνο φορώντας μόνο ένα ζευγάρι κάλτσες και έχοντας στον ώμο κρεμασμένη την τσάντα της, που κρύβει τα επίμαχα. O σχεδιαστής ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram, ωστόσο, το μοντέλο δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει.

Κένταλ Τζένερ γυμνή- τσάντες

Κάποιος σχολίασε ότι μοιάζει δυστυχισμένη ενώ άλλος ότι δεν έχει γίνει σωστή επεξεργασία στο σημείο των γλουτών.

Κένταλ tweet

Το μοντέλο έχει συνεργαστεί ξανά με τον Jacquemus, ενώ περπάτησε για λογαριασμό της εταιρείας του και στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον περασμένο μήνα.

Τα αρνητικά σχόλια δεν φαίνεται να πτόησαν την Κένταλ που συνεχίζει τις διακοπές της με τον μπασκετμπολίστα και Ολυμπιονίκη, κάνοντας περιοδεία στην Ευρώπη. Οι δυο τους απολαμβάνουν τις ομορφιές της Ιταλίας αφού ο φακός τους εντόπισε τη Σαρδηνία και την Πόντσα.

Κένταλ διακοπές Ντέβιν

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Απρίλιο του 2020 ενώ έκανε το ντεμπούτο του στο Instagram  του Αγίου Βαλεντίνου. Πηγή είπε στο περιοδικό People τον προηγούμενο μήνα: “Ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένη. Όλη η οικογένειά της αγαπά τον Ντέβιν. Είναι πολύ ωραίος τύπος. Είναι πολύ χαμηλών τόνων και δεν θέλει να είναι διασημότητα. Είναι πολύ γλυκός με την Κένταλ”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ