Κένταλ Τζένερ: Οι πόζες σε εξωτική παραλία

Η Κένταλ Τζένερ απολαμβάνει την ζωή σε εξωτικό προορισμό με την νέα φημολογούμενη σχέση της.

Κένταλ Τζένερ: «Βροχή» τα σχόλια για το διαφανές φόρεμα του φρεσκοχωρισμένου μοντέλου

Το σούπερ μόντελ, 27 ετών, ανέβασε πολλές φωτογραφίες με το μικροσκοπικό μαύρο μαγιό της στο Instagram την Πέμπτη, τις οποίες απλώς συνόδευσε με ένα emoji με ηλεκτρική κιθάρα.

Η Κένταλ Τζένερ πόζαρε δίπλα στα κρυστάλλινα νερά σε μια ερημική παραλία. Η τεκίλα της, 818, ήταν επίσης βολικά δίπλα της. Λίγη διαφήμιση… δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, ειδικά τις αδελφές Καρντάσιαν που είναι ειδικές στο μάρκετινγκ των προϊόντων τους.

Κένταλ Τζένερ: Χαμός στο Twitter για το… αγγούρι και τις μαγειρικές της ικανότητες

 

Κένταλ Τζένερ Κένταλ Τζένερ

Κένταλ Τζένερ: Ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι στα χιόνια και προκαλεί “καύσωνα”

 

Η Kendall πιθανότατα τράβηξε τις φωτογραφίες ενώ βρισκόταν σε ένα πρόσφατο ταξίδι με τον φημολογούμενο σύντροφό της, Bad Bunny.

Σύμφωνα με το E! News , το μοντέλο και ο ράπερ του «Tití Me Preguntó», 29 ετών, εθεάθησαν σε διακοπές με μια ομάδα φίλων σε ένα βίντεο TikTok που είχε διαγραφεί έκτοτε και δημοσιεύτηκε από τον φωτογράφο Renell Medrano.

Η Kendall και ο Bad Bunny δεν έχουν επιβεβαιώσει το ειδύλλιό τους, αλλά επίσης δεν ντρέπονται να κάνουν κοινές εμφανίσεις.

Έχουν πάει σε μερικά δημόσια ραντεβού, όπως σε μια συναυλία του Tyler, στη συναυλία του Creator τον περασμένο μήνα, σε ένα ραντεβού για δείπνο στο Carbone στη Νέα Υόρκη και σε ένα μετά το πάρτι του Met Gala .

Κένταλ Τζένερ Κένταλ Τζένερ Κένταλ Τζένερ Κένταλ Τζένερ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ