Κένταλ Τζένερ: Χώρισε με τον Bad Bunny

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Κένταλ Τζένερ και ο Bad Bunny. Η σχέση του μοντέλου και του τραγουδιστή κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο.

Μία πηγή ανέφερε στο «Entertainment Tonight» ότι: «Και οι δύο ήξεραν ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα ήταν μια σχέση που θα κρατούσε για πάντα και αυτό ήταν αμοιβαία κατανοητό από την αρχή».

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή αφού η Κένταλ Τζένερ εθεάθη το Σάββατο στο Άσπεν χωρίς τον Bad Bunny. Τελευταία φορά που το ζευγάρι έκανε μία κοινή δημόσια εμφάνιση, ήταν στις 29 Οκτωβρίου, σε ένα ραντεβού για πρωινό στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Οι φήμες που τους ήθελαν σε σχέση άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Κατά τη διάρκεια της σχέσης του το μοντέλο και ο τραγουδιστής είχαν επιλέξει να κρατάνε την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, ο Bad Bunny είχε πει στο Vanity Fair τον Οκτώβριο ότι δεν οφείλει στο κοινό καμία εξήγηση για την προσωπική του ζωή.

«Δεν ξέρουν πώς νιώθεις, δεν ξέρουν πώς ζεις, δεν ξέρουν τίποτα και πραγματικά δεν θέλω να μάθουν», είχε δηλώσει τότε. «Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά να διευκρινίσω τίποτα γιατί δεν είμαι δεσμευμένος να διευκρινίσω τίποτα σε κανέναν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ