Κέιτ Μίντλετον: Η απροσδόκητη απάντησή της σε παιδί που ρώτησε ποια ήταν

Η Κέιτ Μίντλετον έδειξε την αμέριστη υποστήριξή της στον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του ζευγαριού στη Σκωτία.

Το ιδιοφυές κόλπο της Κέιτ Μίντλετον για να μην απαντά σε προσωπικές ερωτήσεις

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, και οι δύο 41 ετών, πραγματοποίησαν κοινή έξοδο στο Burghead, στη βόρεια Σκωτία, όπου συναντήθηκαν με οργανώσεις ψυχικής υγείας που υποστηρίζουν τους νέους.

Εκεί, η Κέιτ έδωσε μια εκπληκτική απάντηση σε ένα παιδί που την ρώτησε ποια ήταν κατά τη διάρκεια μιας στάσης που έκανε σε ένα δημοτικό σχολείο την Πέμπτη.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο X, η δούκισσα του Σάσεξ χαμογελά καθώς χαιρετάει μια ομάδα παιδιών έξω από το σχολείο.

«Ποια είσαι» την ρώτησε ένα παιδί, με την Κέιτ Μίντλετον να απαντά: «Ποια είμαι; Είμαι παντρεμένη με τον Γουίλιαμ», εξήγησε δείχνοντας τον σύζυγό της, ο οποίος δεν εμφανίζεται στο βίντεο.

Η απάντησή της προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, καθώς η Κέιτ δεν συστήθηκε ως πριγκίπισσα ή μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Μου αρέσει πολύ το σχολείο σας», ακούγεται να λέει στους μαθητές στο βίντεο, προτού κάνει high-five με ένα παιδί.

«Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους», πρόσθεσε, ολοκληρώνοντας τη συζήτησή της με τα παιδιά.

Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου του Γουίλιαμ στην Κέιτ

Η ταπεινή απάντηση της πριγκίπισσας Κέιτ ανέδειξε τον υποστηρικτικό της ρόλο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος είναι ο επόμενος στη σειρά διαδοχής για τον βασιλικό θρόνο.

Αυτή η γλυκιά έξοδος του ζευγαριού έρχεται λίγες μέρες αφότου ο πεθερός της, ο βασιλιάς Κάρολος, αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου του Γουίλιαμ στην Κέιτ Μίντλετον.

Κατά τη διάρκεια του πενθήμερου ταξιδιού του μαζί με την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα στην Κένυα, ο μονάρχης μετέφερε πόσο ξεχωριστή είναι η Κένυα για τη βασιλική οικογένεια σε μια ομιλία που πραγματοποίησε.

«Ήταν εδώ, μπροστά στο όρος Κένυα, που ο γιος μου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, έκανε πρόταση γάμου στην γυναίκα του, τώρα την αγαπημένη μου νύφη», είπε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ