Κέιτ Μίντλετον: Γιατί η Ντόλι Πάρτον αρνήθηκε να συναντηθεί μαζί της

Την αποκάλυψη πως αρνήθηκε να συναντηθεί με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας και μελλοντική Βασίλισσα, Κέιτ Μίντλετον, έκανε η Ντόλι Πάρτον σε συνέντευξη που έδωσε τον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, “BBC Radio 2”. Σύμφωνα με τη New York Post η Ντόλι Πάρτον είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ότι έλαβε πρόσκληση από την Κέιτ Μίντλετον, ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για δουλειά, αλλά εξήγησε ότι δεν μπόρεσε να τα καταφέρει.

«Αυτή τη φορά, Λόρντι, με κάλεσαν να πιω τσάι με την Κέιτ, αλλά δεν μπορούσα καν να πάω», είπε. «Σκέφτηκα ότι ήταν πολύ γλυκό και ωραίο εκ μέρους της να με προσκαλέσει και μια από αυτές τις μέρες θα το κάνω – αυτό θα ήταν υπέροχο». Μάλιστα την ώρα που εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο δεν κατάφερε να πάει, ανέφερε αστειευόμενη πως: «Αλλά δεν επρόκειτο να προωθήσει το ροκ άλμπουμ μου, οπότε έπρεπε να πω όχι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix)

Η Πάρτον παραδέχτηκε επίσης ότι θα ήθελε να είχε περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσει την πόλη, αλλά τελικά αυτό δεν είναι εφικτό, εξηγώντας παράλληλα πως στο παρελθόν είχε καταφέρει να δει τα αξιοθέατα του Λονδίνου μαζί με την μπάντα της, ενώ επέβαιναν σε ένα τουριστικό λεωφορείο.

«Λατρεύω τους ανθρώπους, την αίσθηση του Λονδίνου. Δεν έχω δυστυχώς τον χρόνο να περιηγηθώ στα αξιοθέατα. Είχα στο παρελθόν μαζί με την  μπάντα μου, με ένα τουριστικό λεωφορείο όταν το είχαμε προγραμματίσει».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ