Κάτια Δανδουλάκη: Τι είπε για το viral βίντεο με τη Βίρνα Δράκου και τον κορονοϊό

«Είναι πάρα πολύ αστείο. Προσπαθούσα να θυμηθώ αν ήταν απλώς μια ιστορία για έναν ιό που έμοιαζε επιστημονικής φαντασίας. Όχι, γέλασα, μου το στέλνανε κατά δεκάδες και μετά το έστελνα εγώ» είπε η Κάτια Δανδουλάκη στο “Πρωινό”, για το βίντεο που έγινε viral τις τελευταίες ημέρες και δείχνει την Βίρνα Δράκου από την “Λάμψη” να… μιλάει για τον κορονοϊό.

Φυσικά, μίλησε και για τις “Άγριες Μέλισσες”, όπου ενσαρκώνει την Ανέτ. «Μου έχουν λείψει όλοι πάρα πολύ. Αυτές τις μέρες κάθομαι και βλέπω τις “Άγριες Μέλισσες”. Είναι σαν να έχω φύγει από ένα μέρος που ήμουν. Είναι σαν να είναι δικοί μου άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς να το περιγράψω. Το πιο λυπητερό για μένα είναι όταν κλείνει μια σειρά γιατί είναι σαν να αποχαιρετώ κάποιον που δε θα ξαναδώ».

“Μέσα σε αυτές τις τραγικές καταστάσεις, απόλαυσα τον ύπνο. Την πρώτη εβδομάδα κοιμόμουν 15 ώρες. Τώρα κοιμάμαι 9 ώρες, είμαι υγιής και έτοιμη για όλα. Ήμουν πολύ κουρασμένη, μου έλειπε ο ύπνος” είπε για τις ημέρες καραντίνας. “Έχουμε κάνει όλοι υπομονή, θα κάνουμε λίγη ακόμη και να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα είναι λίγο πιο δύσκολα στην αρχή αλλά θα είμαστε πιο ενωμένοι” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ