Κάτια Δανδουλάκη: Μας δίνεται η ευκαιρία όταν βγούμε από αυτό το τούνελ, να χαρούμε το φως – ΒΙΝΤΕΟ

Το δικό της μήνυμα για να “μείνουμε σπίτι” τις ημέρες αυτές προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού θέλησε να στείλει η Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός συμμετείχε στην επικοινωνιακή εκστρατεία της ΕΡΤ, “Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε”, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση συμβουλεύοντάς τους να παραμείνουν στο σπίτι.

«Γεια σας από το σπίτι. Πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι όλη αυτή η φουρτούνα που μας βρήκε μας έδωσε και πολλές ευκαιρίες. Να ξεκουραστούμε, να κοιμηθούμε -προσωπικά εγώ το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ- να σκεφτούμε, να σκεφτούμε γιατί δεν προλαβαίναμε καν μέσα σε αυτήν την τρέλα που δουλεύαμε, να οργανώσουμε τον εαυτό μας, τον οργανισμό μας, τη σκέψη μας, την καθημερινότητά μας, για να μπορέσουμε, όταν θα βγούμε από αυτό το τούνελ, να χαρούμε το φως», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη.

«Έχω βρει πολλούς τρόπους να απασχολώ τον εαυτό μου, τα βιβλία μου, να βλέπω ταινίες, να τακτοποιώ τα συρτάρια, τις ντουλάπες μου, και πάνω από όλα, να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή με περιμένει, όπως όλους μας φως, ζωή και υγεία. Αρκεί να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε τους άλλους, να σεβόμαστε αυτά που μας λένε και θα τα καταφέρουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπίτι μας λοιπόν, με πολύ προσοχή τώρα για να χαρούμε πολλά μετά. Θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο :

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ