Κατερίνα Ζαρίφη: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο της στους “Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα”

“Είναι η πορεία μιας γυναίκας από την ώρα της δημιουργίας μέχρι και σήμερα, γιατί τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα είναι τα ίδια”, είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για την παράσταση στην οποία παίζει .

H Κατερίνα Ζαρίφη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA ανήμερα των Χριστουγέννων και αναφέρθηκε στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

“Είναι η πορεία μιας γυναίκας από την ώρα της δημιουργίας μέχρι και σήμερα, γιατί τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα είναι τα ίδια. Όμως το βασικό νόημα σίγουρα δεν είναι ότι έχουμε πρόβλημα με τους άντρες. Ψάχνουμε να βρούμε που κρύβεται η αγάπη», είπε η καλεσμένη για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ στη συνέχεια η ίδια πρόσθεσε γελώντας, ότι δεν έχει βρει την αγάπη ακόμα.

«Σαφέστατα είναι ένα έργο που αναφέρεται και στο κίνημα MeToo και γενικότερα στα δικαιώματα της γυναίκας, και ήθελα να το στηρίξω», επισήμανε.

«Κάνω και ραδιόφωνο στο MyRadio και είμαι και στους “Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα”. Ο κόσμος έχει τρελαθεί με αυτό το σίριαλ. Μου στέλνουν μηνύματα να τους στείλω τα πουλιά να τα βάλουν ήχο κλήσης! Εγώ στον ρόλο λαρισέικα ήθελα να μιλήσω, πήρα και μίλησα με κάποιους ανθρώπους γιατί είναι πολύ συγκεκριμένος ο τρόπος που πρέπει να μιλάω», ανέφερε για την σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ