Κατερίνα Στικούδη: «Υπάρχει αϋπνία με το μωρό στο σπίτι – Δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός»

Η Κατερίνα Στικούδη, σε δηλώσεις της, αναφέρθηκε στη νέα της ζωή μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της κλείνοντας δια παντός τα στόματα στους επικριτές της που σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση καθώς το σώμα της δεν έχει επανέλθει πλήρως στη προγενέστερη κατάσταση.

Κατερίνα Στικούδη: Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» η Κατερίνα Στικούδη είπε για το μωράκι: «Υπάρχει αϋπνία στο σπίτι. Όταν έρχεται ένα νέο μωράκι, πρέπει να το φροντίσουμε, να το προσέξουμε. Με τον Βύρωνα το προσπαθούμε, να είναι ενεργός. Θέλουμε χρόνο για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Για τις αρνητικές αντιδράσεις για τα κιλά της που έχει εισπράξει η Κατερίνα Στικούδη στα social media τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να καθόμαστε στη σιωπή, ειδικά όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της λοχείας, που είναι μια περίοδος που και η ίδια ψυχολογικά και το σώμα θέλουν χρόνο για να επανέλθουν. Πέρα από αυτό, δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τα κιλά κανενός. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι και, αν θέλω να πάρω κι άλλα δέκα, θα φάω μέχρι σκασμού και λόγο δεν θα δώσω σε κανέναν».

Κατερίνα Στικούδη: Με το ένα χέρι θηλάζει τον νεογέννητο γιο της και με το άλλο διαβάζει παραμύθι στον μικρό Βύρωνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ