Έξαλλη η Μαρία Τζομπανάκη: «Πίσω από κάθε χωρισμό υπάρχουν οικογένειες – Θα τις προστατεύσω» – Η ερώτηση που την εξόργισε

Η Μαρία Τζομπανάκη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ερωτηθείσα για τις φήμες που κυκλοφορούν για χωρισμούς συναδέλφων της, η ίδια φανερά ενοχλημένη θέλησε να εξηγήσει πως αυτές είναι αδιάκριτες ερωτήσεις καθώς πίσω από κάθε άνθρωπο υπάρχουν οικογένειες οι οποίες υποφέρουν όταν κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία είτε είναι αναληθή, είτε φέρνουν σε δύσκολη θέση τους ίδιους.

Μαρία Τζομπανάκη: «Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη»

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το γεγονός ότι κάποιος κάνει μια δουλειά η οποία είναι προβεβλημένη δεν σημαίνει ότι επιθυμεί να κρεμιέται στα μανταλάκια.

Και για να επανέλθουμε στην επίμαχη ερώτηση, η δημοσιογράφος της εν λόγω εκπομπής την ρώτησε για τους χωρισμούς εκτός σειράς. Συγκεκριμένα, τη ρώτησε για τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ότι χώρισε ο Δημήτρης Λάλος (Μαθιός) και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική) με την Έλενα Μαυρίδου και τον Γιάννη Νταλιάνη, αντίστοιχα.

Αλέκος Αλεξανδράκης: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την Μαρία Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη, δεν μάσησε τα λόγια της και είπε για τους ομότεχνούς της: «Θα σας πω… Θέλω να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Όχι μόνο εσείς που κάνετε τις ερωτήσεις γιατί αναγκάζεστε… γιατί είναι η δουλειά σας να γράφετε για τα νέα αυτού του τύπου που αφορούν τις προσωπικότητες που είναι στην τηλεόραση και γενικά του δημόσιου βίου.

Είναι οικογένειες πίσω από αυτούς τους χωρισμούς. Παιδιά, άνδρες και γυναίκες που έχουν χτίσει όνειρα και για τους δικούς τους λόγους τα αναθεωρούν… Εγώ έχω να πω ότι οι συνάδελφοί μου είναι μέλη της οικογένειάς μου και θα κάνω ό, τι μπορώ από τη δική μου πλευρά για να προστατευτούν. Κάντε το κι εσείς… Είναι πολύ σπουδαίο αν το καταφέρουν αυτό οι δημοσιογράφοι να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν παιδιά…», είπε μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ηθοποιός.

Μαρία Τζομπανάκη: Οι ομοιότητες του γάμου της με αυτόν του Μαθιού στη σειρά «Σασμός»

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ