Μαρία Τζομπανάκη: «Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη»

Την Μαρία Τζομπανάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη. Η γνωστή ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που υπάρχει, αλλά και για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”.

«Πραγματικά υπάρχει ρατσισμός, γενικά γύρω από αυτό το θέμα της ηλικίας και πάρα πολύ όσον αφορά τη γυναίκα. Είναι παράσημο να μπορείς να ζεις, να μεγαλώνεις και να γερνάς μέσα στη δημιουργία. Δεν μπορείς να είσαι 60 και να παίξεις την 25χρονη. Ντροπή. Προτείνω και στις κυρίες, συναδέλφους, που είμαστε περίπου συνομήλικες, να μην φοβούνται να δείξουν τις ρυτίδες τους, το μεγάλωμά τους και στους ρόλους.

Η ζωή είναι όμορφη από την αρχή μέχρι τη στιγμή που θα γεράσει κάποιος. Δεν θα μυρίζει τόσο όμορφα το δέρμα του, αλλά θα μυρίζει η ψυχή του και να μην το ξεχνάμε αυτό. Μου αρέσω έτσι όπως είμαι, πάντα μου άρεσα. Σε όλες τις ηλικίες μου, ένιωθα πάρα πολύ καλά. Υπήρχαν περίοδοι που δεν αισθανόμουν καλά, αλλά σε θέματα που δεν αφορούσαν την εμφάνισή μου. Πένθοι, στεναχώριες, απώλειες, τέτοια πράγματα, δεν κλείστηκα στον εαυτό μου, αλλά μαζεύτηκα κοινωνικά» εξήγησε η ηθοποιός.

Μιλώντας για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη είπε: «Εάν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτόν, θα μιλάω μέχρι το πρωί. Την πρώτη χρονιά που παίζαμε μαζί τηλεοπτικά είχα ξεχάσει τα λόγια μου σε μία σκηνή από την συγκίνηση. Στην αρχή δεν μπορούσα να τον δω σαν συνάδελφο, είναι το παιδί μου.

Πάντα τον εκτιμώ για την εξέλιξή του και για αυτό που είναι. Αλλά παίζοντας μαζί του στην τηλεόραση καταλαβαίνω ποσό αξιοπρεπώς αφοσιωμένος είναι και σε αυτό το κομμάτι. Τον καμαρώνω συνέχεια και του δίνω την ευχή μου πάντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ