Κατερίνα Κούκα: Τι είπε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε – «Ήταν άγρια τα πράγματα»

Για την καριέρα της, το επάγγελμα που μικρή ήθελε να ακολουθήσει και τους λόγους για τους οποίους τελικά “μπήκε” στο τραγούδι μίλησε η Κατερίνα Κούκα, ενώ αναφέρθηκε σε άσχημες συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Όταν πήγαινα σχολείο ήθελα να γίνω αρχιτέκτονας, μου άρεσαν τα κτίρια, με ενδιέφερε το πώς χτίστηκε μια γέφυρα» είπε η γνωστή τραγουδίστρια στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” σχετικά με το τι ονειρευόταν όταν ήταν μικρή.

Σε ερώτηση για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι απάντησε πως «δεν το αποφάσισα, στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη, κάπως έπρεπε να επιβιώσω».

Η Κατερίνα Κούκα μίλησε για κακοποιητικές συμπεριφορές, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

Η Κατερίνα Κούκα είπε χαρακτηριστικά: «Χρόνια πριν υπήρχε μια σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι σε ανάγκη ήταν λίγο άγρια τα πράγματα και όχι μόνο στην νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα στην μέρα, γιατί στην νύχτα έχει και το περιθώριο να πεις ότι δεν μου κάνει φεύγω. Οι άντρες ήταν επιθετικοί, μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη και το παρενοχλούσαν. Είναι εγκληματικό. Εγώ έφευγα τρέχοντας, χωρίς δεύτερη σκέψη».

Επίσης, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσε όταν ήταν για αρκετά χρόνια μακριά από το παιδί της.

«Για πολλά χρόνια ο γιος μου ζούσε με τον πατέρα του και του οφείλω πολλά αυτού του ανθρώπου γιατί ο γιος μου είναι ένας σπουδαίος κι ευαίσθητος άνθρωπος. Είμαι περήφανη για αυτόν και βεβαίως ο πατέρας του συνέβαλε πολύ σε αυτό και ποτέ δεν του είπα δημόσια κι ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ. Τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Δόξα τω Θεώ είχα έναν σύμμαχο σε αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Κούκα.

«Τώρα μιλάμε εκ των υστέρων και του εκ του ασφαλούς, τώρα που όλα είναι καλά. Πέρασα κι εγώ και το παιδί μου δράματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για χρόνια να μην μεγαλώνεις με το παιδί σου. Βέβαια κι εγώ φρόντιζα πάντα με έναν τρόπο να είμαι εκεί. Δεν πήγα ποτέ στο ρεπό μου μια εκδρομή. Ήμουν πάντα στο παιδί μου. Εγώ μιλούσα με τους καθηγητές του, ήμουν από πίσω του. Δεν ήμουν μια μαμά τραγουδίστρια που δουλεύει το βράδυ και βλέπει κάποια στιγμή το παιδί. Ήμουν εκεί. Του μαγείρευα και του πήγαινα το ταπεράκια. Πήγαινα με το λεωφορείο και με τα μάτια πρησμένα στην Χαλκίδα. Ήταν πολύ δύσκολο. Σκληρά πράγματα, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν κυρίως για εκείνον σκληρά» πρόσθεσε η Κατερίνα Κούκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ