Κατερίνα Καινούργιου: Την κατηγόρησαν ότι «ξεφτίλισε» σερβιτόρο – Η απάντηση της παρουσιάστριας

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί ένα quiz στα social media, το οποίο κατηγορεί γνωστή τηλεστάρ πως ήταν προσβλητική απέναντι σε φοιτητή εργαζόμενο σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης, με χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να βάζουν -με σχόλιά τους- στο κάδρο την Κατερίνα Καινούργιου.

«Bρε ΚατΚεν εσύ που είσαι “ακομπλεξάριστη” και τα “λες όλα” που σε αφορούν, εσύ ήσουν αυτή που ξεφτίλισες το γκαρσόνι γιατί άργησε και δεν σε γνώρισε;;;» έγραψε χρήστης του Twitter.

Όταν είδε η παρουσιάστρια τα όσα γράφονταν σε βάρος της, έστειλε το δικό της μήνυμα – απάντηση στον χρήστη.

«Είναι δυνατόν; Ποιος τα λέει αυτά; Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε για μένα αλλά ότι είμαι αγενής και προσβάλω κόσμο που δουλεύει… ΠΟΤΕ! Επίσης δεν είπε παρουσιάστρια αλλά… τηλεστάρ… Ψάξτε αλλού!» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε και σε άλλα σχόλια, στα οποία έγραφε:

«Το … το έχει κολλητός μου φίλος, γιατί δεν πάτε να ρωτήσετε πως φέρθηκα και τι tips άφησα στα παιδιά που δούλευαν …σας παρακαλώ …τέτοιες αηδίες δε μπορώ ν’ ακούω! το ήθος μου και την ευγένεια μου δεν την διαπραγματεύομαι …».

«Επειδή ο καθένας βγάζει κάτι απ’ το μυαλό του δε μπορείς να με κατηγορείς! δεν σ’ αρέσω σαν παρουσιάστρια; Δικαίωμά σου … πες την γνώμη σου … το να με κατηγορείς για ένα ανύπαρκτο περιστατικό είναι φριχτό! λυπάμαι αλλά δε με μεγάλωσαν έτσι απ’ το σπίτι μου».

«Ευχαριστώ πολύ παιδιά …επειδή από το 0 μηδέν έχω ξεκινήσει και ‘γω ..και φοιτήτρια δούλευα από σερβιτόρα μέχρι πωλήτρια …Καταδικάζω τέτοιες συμπεριφορές κι εννοείται πως δεν συνέβη ποτέ! Τώρα αν προσπαθούν να με βλάψουν κάποιοι … δε με αγγίζει καν γιατί ξέρω πως αυτές οι ανηθικότητες».

Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια ταξίδεψε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ