Κατερίνα Καινούργιου: Η πληρωμένη απάντηση που έδωσε σε κακεντρεχές σχόλιο για το ταξίδι της στην Έρημο

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Έρημο και φωτογραφίες από την εμπειρία της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Ωστόσο, τις διακοπές της δεν πέρασε μόνη της, αλλά με τους Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή, οι οποίοι φαίνονται μάλιστα να ποζάρουν μαζί της στις εικόνες που ανέβασε την Κυριακή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φυσικά, οι ακόλουθοί της έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της με τις εξωτικές φωτογραφίες, όμως δεν ήταν όλοι τους… καλοπροαίρετοι. Ένας χρήστης έκανε ένα άκομψο σχόλιο κάτω από την δημοσίευσή της και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να του απαντήσει με τον δικό της τρόπο.

«Αφού πας Τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς, αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο – δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», ήταν το δηλητηριώδης σχόλιο.

Τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου; «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανέναν γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ.

Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου, γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ