Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια»

Την αποκάλυψη πως η Ελένη Μενεγάκη την έχει κάνει μπλοκ στο instagram εδώ και πολλά χρόνια, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα (16/6), μέσα από την εκπομπή της, “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα με αφορμή την συζήτηση για τα unfollow που έχουν ανταλλάξει η Ελένη Μενεγάκη και ο Σάββας Πούμπουρας, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Η Ελένη με έχει μπλοκ πολλά χρόνια, δεν την βλέπω. Τα βλέπω στα sites. Με έχει μπλοκάρει. Τότε που ήμασταν στο Epsilon στο “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα την είχε ενοχλήσει».

«Εγώ είχα στεναχωρηθεί, έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο και είχα ζητήσει και δημόσια συγγνώμη. Δεν ξέρω αν είχε δίκιο η Ελένη. Ο Μαρίνος επέμενε πως το ρεπορτάζ ίσχυε, η Ελένη έλεγε ότι δεν ίσχυε. Εγώ είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη, σε περίπτωση που την στεναχωρήσαμε. Δεν λύθηκε, με έχει μπλοκ. Δεν ήθελε να μιλήσουμε, εγώ προσπάθησα. Δεν έχω θέματα. Μετά όταν μεταφέρονται και λόγια και σου λένε “δεν θέλει να σε βλέπει“, προς Θεού η γυναίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ακούς διάφορα από το περιβάλλον και λες “γιατί να ασχοληθώ;“. Να είναι καλά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής», συμπλήρωσε.

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ