Ζενεβιέβ Μαζαρί: Γιατί δεν μιλάει με την Βίκυ Καγιά

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και αποκάλυψε πως δεν μιλάει με την Βίκυ Καγιά.

Για το εάν θα συνεχιστεί το “First Dates”, καθώς και για το εάν θα αναλάμβανε το “Shopping Star”, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε ότι: «Ο κόσμος ζητάει να συνεχίσει το «First Dates» και το Star τον άκουσε τον κόσμο και το έκανε. Αν μπορούσα να το κάνω, ναι θα αναλάμβανα το «Shopping Star». Δεν λέω ποτέ όχι σε δουλειά, το θέμα είναι να ξέρεις ότι μπορείς να προσφέρεις κάτι. Δεν έχει πέσει τέτοια συζήτηση στο τραπέζι».

Τι είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Βίκυ Καγιά και το GNTM

Ερωτηθείσα για την δήλωση του Δημήτρη Σκουλού, ο οποίος είπε ότι δεν πέρασε καλά στο “GNTM”, ανέφερε: «Το «GNTM» ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για εμένα, η μεγαλύτερη πόρτα που μου άνοιξε. Υπήρχαν πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, αλλά πραγματικά ήταν απίστευτα. Εγώ λατρεύω το «GNTM» και έχω μόνο καλές στιγμές να κρατάω».

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν μιλά ακόμα με την Βίκυ Καγιά, είπε ότι: «Δεν μιλάω με την Βίκυ Καγιά, γιατί έχω έναν άνδρα, δύο παιδιά, μία πάρα πολύ έντονη ζωή, πάρα πολλούς φίλους και συνήθως μιλάω με τους άμεσους ανθρώπους. Όταν ήμασταν δεμένες επαγγελματικά μιλούσαμε, τώρα η κάθε μία έχει πάρει την ζωή της. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας φαίνεται περίεργο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ