Κατερίνα Καινούργιου: Η επικοινωνία που είχε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη – “Έκλαιγε στο τηλέφωνο”

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε την Παρασκευή στην εκπομπή της στον ALPHA ότι επικοινώνησε με την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου.

“Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου…”, είπε η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στη δήλωση που έκανε πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος Θεοφάνους για την μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ότι δηλαδή την είδε πάνω από το μνήμα να καταριέται εκείνον και τα παιδιά του. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Αθηνά Παντελίδου, αφού προηγουμένως η ίδια τον είχε καλέσει να πάρει πίσω τη συγκεκριμένη δήλωσή του.

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Αθηνά Παντελίδου

“Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθηνά χθες. Είναι μια γυναίκα που πεντέμισι χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της λέω εγώ στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου, αλλά πραγματικά δεν είχε καμία κακή πρόθεση ο Γιώργος Θεοφάνους, ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα”, είπε αρχικά.

“Μου λέει αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ. Η γυναίκα έκλαιγε στο τηλέφωνο. Μου λέει ότι δεν θα καταριόνταν ποτέ κανέναν γονιό να συμβεί κάτι τέτοιο στο παιδί. Την ενόχλησε πως μπορεί ο κόσμος να πίστεψε έστω και ένα λεπτό ότι θα έλεγε για κάποιον άλλον γονιό να ζήσει τον χειρότερο πόνο που είναι ο δικός της. Μου λέει εγώ θέλω μια συγγνώμη και να λήξει το θέμα. Και μετά έκλαιγε.” ανέφερε.

“Μάλιστα είχε και ένα θέμα με την υγεία της. Να είναι καλά, περαστικά. Χαίρομαι που και ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το θέμα λήγει εδώ”, κατέληξε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ