Καράβας: Αρκετές φορές είπα πως θέλω να τα παρατήσω – Τι είπε για το GNTM

Ο Γιώργος Καράβας μέσα από τον ρόλο του στο GNTM κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατριών και όχι μόνο. Σε συνέντευξή του στο GNTM το γνωστό μοντέλο και coach στο GNTM αναφέρθηκε στην καριέρα του στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

«Δεν ξέρω να απαντήσω γιατί τα κατάφερα. Είχα σίγουρα επιμονή και υπομονή. Ηττημένος σε αυτή τη δουλειά γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Το πόσο θα σκληραγωγηθείς και θα επιμείνεις σε αυτό που θέλεις να καταφέρεις έγκειται στην ψυχοσύνθεση σου. Δεν σου κρύβω έκλαψα αρκετές φορές, στεναχωρήθηκα αρκετές φορές, αμφέβαλα για τον εαυτό μου ακόμα περισσότερες φορές αλλά αυτή είναι η ζωή. Είμαι τρομερά ανυπόμονος, με κάποιο μαγικό τρόπο όλο αυτό μετατρέπεται σε υπομονή. Δεν ξέρω πως λειτουργεί αν και δεν είναι στις αρετές μου. Αρκετές φορές είπα πως θέλω να τα παρατήσω. Το 2009 έληξε η αναβολή μου και είπα πως τελειώνω από τη στιγμή που μπαίνω στο ναυτικό. Βγαίνω έξω, λέω στον ατζέντη μου πως ίσως να μην δουλέψουμε και αποδέχθηκα τότε τον εαυτό μου στο 100%» περιέγραψε.

«Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα που στη μόδα είναι δεδομένα, που δεν έχουν να κάνουν με το κομμάτι της σεξουαλικής προτίμησης. Δεν μπορούμε να μην βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν κατανοούμε ως παράξενο» τόνισε. “Το GNTM προσωπικά προσπάθησα να δώσω τη μόδα αυτό καθ’αυτό. Έδειξα στα παιδιά βάση βιωμάτων και εμπειριών τι πρέπει να κάνουν. Προσπάθησα να τους βοηθήσω” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ