Kάνιε Γουέστ: Οργιάζουν οι φήμες ότι έχει σχέση με μια από τις πιο “καυτές” γυναίκες του πλανήτη

Ενώ η Κιμ Καρντάσιαν απολαμβάνει στιγμές στην παραλία με τις δύο κόρες της Νορθ και Σικάγο, ο τέως σύζυγός της Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως κάνει ένα νέο βήμα στην ερωτική του ζωή, αφού οι φήμες τον θέλουν να βγαίνει με τη Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ.

Σύμφωνα με το DeuxMoi, λογαριασμός στο instagram όπου το κοινό ανεβάζει πληροφορίες, ο Κάνιε βγαίνει στα κρυφά με την Ιρίνα, η οποία μετά τον χωρισμό από τον Μπράντλεϊ Κούπερ δεν έχει συνδεθεί ερωτικά -επισήμως τουλάχιστον- με κάποιον άλλον.

Ο ανώνυμος χρήστης του λογαριασμού απάντησε στην πληροφορία, γράφοντας “αφού το έψαξα περισσότερο, δεν ξέρω αν το “βγαίνουν ραντεβού” είναι η σωστή έκφραση, αλλά ίσως υπάρχει ενδιαφέρον εκεί”.

Και μπορεί κάποιοι να σκεφτούν τι σχέση έχουν ο Κάνιε με την Ιρίνα, αλλά οι δυο τους γνωρίζονται περισσότερο από δέκα χρόνια, όταν η Ιρίνα είχε υποδυθεί τον άγγελο σε βιντεοκλίπ του ράπερ, το 2010. Δύο χρόνια μετά περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό του Κάνιε, αφού λάνσαρε την κολεξιόν του στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Επίσης, τον περασμένο μήνα η Ιρίνα φορούσε μπλουζάκι DMX, που το έχει σχεδιάσει ο Κάνιε Γουέστ σε συνεργασία με τον Balenciaga.

σχολίασε κι εσύ