Κιμ Καρντάσιαν: Φήμες τη θέλουν ζευγάρι με ρεπόρτερ του CNN

Έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την Κιμ Καρντάσιαν να ζει ένα νέο ρομάντσο, αυτήν τη φορά με τον ρεπόρτερ του CNN Βαν Τζόουνς. Ενώ μέχρι πριν από λίγες ημέρες πηγές προσκείμενες στην τηλεπερσόνα έλεγαν πως εκείνη μπορεί να είναι διαθέσιμη αλλά δεν ενδιαφέρεται τη δεδομένη στιγμή για νέα σχέση, δύο μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, φαίνεται πως την ενώνουν πολλά κοινά με τον Τζόουνς, με τους θαυμαστές να εικάζουν πως η φιλία τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και πλέον οι δύο φίλοι συνδέονται… ρομαντικά.

Η Κιμ εδώ και τέσσερα χρόνια εξασκεί τη μαθητεία της στη νομική με την υπεροκομματική οργάνωση του Τζόουνς #cut50. Πηγές, ωστόσο, κοντά στην Κιμ επιμένουν ότι δεν υπάρχει κάτι ρομαντικό ανάμεσά τους και πως οι δυο τους έχουν επαγγελματική σχέση και κοινό ενδιαφέρον στη μεταρρύθμιση του ποινικού δικαίου.

Την Κυριακή, η αρθρογράφος της New York Post, Σίντι Άνταμς, ενέτεινε τις φήμες γράφοντας ότι αυτός είναι τόσο αριστερός που ίσως επηρέασε την πολιτική της. “Δεν θα περιμένω ενώ όλοι μου λένε ότι δεν ξέρω τι λέω” επέμεινε.

Οι χρήστες στο Twitter εμφανίστηκαν διχασμένοι με τη φήμη με κάποιους να κατηγορούν την Κιμ όχι χρησιμοποιεί τον Τζόουνς για τη νομική της καριέρα. “Οι άνθρωποι θα θεωρούν ότι η Κιμ χρησιμοποιεί τον Κάνιε για να προωθηθεί στον κόσμο της μόδας και τον Βαν Τζόουνς για να τη βοηθήσει να προωθηθεί στο επόμενο πεδίο της καριέρας της, τη νομική” έγραψε ένας χρήστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ