Κάνιε Γουέστ: Αγόρασε σπίτι απέναντι από την έπαυλη της Κιμ Καρντάσιαν

Ο Κάνιε Γουέστ δεν το βάζει κάτω. Παρά το γεγονός ότι η Κιμ Καρντάσιαν έχει προχωρήσει σε νέα σχέση με τον κωμικό Πιτ Ντέιβιντσον και έχει καταθέσει αίτηση για να θεωρηθεί και νομικά ελεύθερη από τον γάμο της με τον ράπερ, εκείνος αγόρασε μία έπαυλη ακριβώς απέναντι από τη δική της εκεί που κατοικεί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Κάνιε Γουέστ Κιμ

Η αγορά αυτή έρχεται δύο μήνες αφού καταχώρισε για πώληση το εργένικο διαμέρισμά του όπου κατοικούσε στην αρχή της σχέσης του με την τηλεπερσόνα και μόλις δύο εβδομάδες μετά την κατάθεση αίτησης από την Κιμ Καρντάσιαν για να χωρίσει και νομικά από τον σύζυγό της.

Κάνιε Γουέστ σπίτι

Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε πρόσφατα μίλησε δημοσίως για το σχέδιό του να ενώσει και πάλι την οικογένειά του και να επανασυνδεθεί με την Κιμ, αν και η ίδια έχει δηλώσει με κάθε τρόπο ότι δεν επιστρέφει στην αγκαλιά του.

Την περασμένη εβδομάδα, σε φιλανθρωπική συναυλία με τον Drake, ο Κάνιε απηύθυνε έκκληση στην εν διαστάσει σύζυγό του να γυρίσει κοντά του. Αυτοσχεδίασε ενώ τραγουδούσε και κάλεσε την Κιμ “να τρέξει πίσω σ’ αυτόν”. Όμως, και σε συνέντευξή του στις 4 Νοεμβρίου, ο Κάνιε είχε αναφερθεί στην Κιμ ως σύζυγό του και είχε υποστηρίξει ότι δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

Η αγορά κόστισε 4,5 εκατ. δολάρια ενώ η οικία διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες και 3,5 μπάνια. Επίσης υπάρχει εξωτερική πισίνα αλλά και στάβλος για τρία άλογα. Ωστόσο το εσωτερικό της οικίας θα χρειαστεί ανακαίνιση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ