Καίτη Γαρμπή: Το συγκλονιστικό “αντίο” στον Νίκο Αντύπα

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης, Νίκος Αντύπας, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Συγκινητική ήταν η ανάρτηση που έκανε η Καίτη Γαρμπή, η οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον συνθέτη.

«Μαέστρο μου… Προσπαθήσαμε όλες αυτές τις μέρες κάνοντας προσευχή τόσοι πολλοί άνθρωποι να σε κρατήσουμε ανάμεσα μας με δυνατή την πίστη πως τελικά θα τα καταφέρεις. Καλλιτέχνης με όραμα, γοητευτικός άνθρωπος, φιλόσοφος της ζωής, πρωτότυπος, ιδιοφυής, ασυμβίβαστος, τελικά εσύ αποφάσισες να αφήσεις την ψυχή σου να φύγει τη μέρα των γενεθλίων σου, “πρωτότυπος” ακόμα και σ’ αυτό… Φίλε της καρδιάς μου μοιράστηκα μαζί σου ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου με ώρες πολύτιμης συζήτησης, με βόλτες, με στούντιο, με φαγάκι και γέλιο πολύ.

Πέρασαν χρόνια που δεν βλεπόμαστε αλλά πάντα τα μηνύματα μας ήταν γεμάτα αγάπη και νοιάξιμο. Αυτό το κομμάτι μου θα σε ευγνωμονεί για τη γνωριμία μας και τους 2 υπέροχους δίσκους μας. Μη μας ξεχάσεις εκεί πάνω που πας υπέροχε άνθρωπε! Να μας προσέχεις γιατί εδώ κάτω γίνεται χαμός…», έγραψε η Καίτη Γαρμπή, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με τον Νίκο Αντύπα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ