Μιχάλης Ζαμπίδης: Η αστυνομία βρήκε τους επίδοξους διαρρήκτες του σπιτιού του – Με πλούσιο “βιογραφικό” ο ένας

Η αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία των επίδοξων διαρρηκτών του σπιτιού του Μιχάλη Ζαμπίδη, όπως επιβεβαίωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing σε σημερινές δηλώσεις του. Με αφορμή τις πληροφορίες που είδαν το φως περί ταυτοποίησης των δραστών, που είχαν επιχειρήσει να μπουν στο σπίτι του τον περασμένο Νοέμβριο, ο Μιχάλης Ζαμπίδης διευκρίνισε ότι ο ένας εκ των δύο είχε συλληφθεί πριν από μερικές ημέρες και ο ίδιος είχε κληθεί στο ΑΤ της Βουλιαγμένης, όπου και τον αναγνώρισε.

“Η αστυνομία τους βρήκε, τους έχει στο στόχαστρο” δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στο “Πρωινό”. Όπως είπε, ο ίδιος δεν υπέβαλε μήνυση σε βάρος των επίδοξων διαρρηκτών, ωστόσο, οι Αρχές γνωρίζουν τα στοιχεία τους και οι ίδιοι εμφανίζονται μετανιωμένοι. “Το ευχάριστο είναι ότι γνωρίζουν τα στοιχεία τους, ξέρουν τα πάντα και δείχνουν να είναι ιδιαίτερα μετανιωμένοι”, ανέφερε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Σε σχόλιο ενός δημοσιογράφου ότι ο ένας εκ των δραστών φέρεται να είναι σεσημασμένος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του kick boxing τόνισε: “με πλούσιο ‘βιογραφικό’. Στα 18 του, έχει 17 συλλήψεις. Είναι η δουλειά του, το κάνει. Έδειχνε μετανιωμένος… μακάρι αυτό όλο να του αλλάξει την πορεία”.

Δείτε τι δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ