Καίτη Γαρμπή: Ερωτεύομαι γυναίκες πλατωνικά, δεν θα ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους

Καλεσμένη στο podcast της Zoe Pre στο YouTube, ήταν η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια, κατά την διάρκεια της εκπομπής, μίλησε, μεταξύ άλλων και για το γεγονός πως υπάρχουν καλλιτέχνες που βγάζουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω, αλλά και για τη σχέση που έχει με τις γυναίκες.

«Παρατηρώ ότι στην εποχή μας ο κόσμος τελικά, ενώ έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει άλλο, να δείχνουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω, να νομίζει ο κόσμος κάτι τελείως διαφορετικό και να είναι κάτι άλλο», ανέφερε κατά την διάρκεια του podcast.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι: «Αυτό εμένα με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πάρα πολλά κολλήματα».

«Να λέω, ας πούμε, ότι όλοι μου οι φίλοι εμένα είναι γκέι και ότι τους υποστηρίζω και τελικά από πίσω να τους «θάβω» και να τους απεχθάνομαι», σημείωσε.

Σχετικά με την σχέση που έχει με τις γυναίκες, είπε: «Θαυμάζω τις γυναίκες και τρελαίνομαι με κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες, τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ‘θελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη. Θα την θαυμάσω την ωραία γυναίκα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ