Ισίδωρος Σταμούλης για τον θάνατο του ανιψιού του στην Ικαρία: «Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δεν μπορεί να ξεχαστεί»

Τραγικές στιγμές βιώνει ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης και η οικογένειά του, μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Ικαρίας. Ο αδελφός του, Ισίδωρος Σταμούλης, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Πνιγμός 11χρονου στους Φούρνους Ικαρίας: «Το πόδι του μπλέχτηκε στο σχοινί της σημαδούρας» – Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της μητέρας

«Κανείς δεν ξέρει πως μπλέχτηκε το παιδί στην σημαδούρα, κανείς δεν ξέρει γιατί το παιδί ήταν πάρα πολύ προσεχτικό. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, που πρόσεχε πάρα πολύ και ειδικά με την θάλασσα. Δεν είχε αέρα πολύ οπότε κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει τόσο μακριά σε μια σημαδούρα. Ως πού έφτασε αυτό, δυστυχώς δεν ξέρουμε» ανέφερε αρχικά ο Ισίδωρος Σταμούλης.

«Ήταν σχεδόν καμία δεκαριά μέτρα, δεκαπέντε μακριά από την παραλία η σημαδούρα, κάπου εκεί. Δεν είναι πολύ μακριά, αλλά κοιτάξτε, δεν είναι το Αυλάκι που περπατάς 100 μέτρα και είναι μέχρι τον αστράγαλο το νερό. Να σας πω την αλήθεια, ιδέα δεν έχω. Αν την έβαλε το λιμενικό, αν την έβαλε ο δήμος, δεν ξέρω» εξήγησε για τη σημαδούρα.

Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Συντετριμμένοι ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του στο μνημόσυνο του παιδιού τους

Μιλώντας για την κατάσταση που βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης μετά τον θάνατο του γιου του, είπε: «Ο αδελφός μου είναι όπως θα ήταν οποιοσδήποτε γονιός, που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και όχι ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά, το καταλαβαίνετε. Ήταν ένας άνθρωπος που υπεραγαπούσε το παιδί του.

Φαντάζομαι ότι όλοι οι γονείς και έτσι ελπίζω ότι όλοι οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους. Είναι κάτι τραγικό, που δεν μπορεί, να το κατανοήσει κανείς, ούτε και εγώ που είμαι αδελφός και θείος, όσο ο ίδιος. Εγώ ξεχνιέμαι, ο αδελφός μου δεν μπορεί να ξεχαστεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ