Ιωάννα Μαλέσκου: Ήμουν μόνη και αβοήθητη – Πέρασα έναν Γολγοθά – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την έναρξη της εκπομπής της “Love It” αναφέρθηκε στα όσα βίωσε εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μήδεια”. Η παρουσιάστρια αποκλείστηκε στο σπίτι της στα Μελίσσια.

“Θα τα πω όλα, θα είμαι καταπέλτης. Θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Έχω πολλά να πω… Χθες για μένα ήταν μια πολύ κακή ημέρα την οποία δεν θέλω να ξαναφανταστώ ότι θα βιώσω. Όχι όμως μόνο για μένα, αλλά για πολλούς κατοίκους κυρίως των βορείων προαστίων”, είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

“Συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό είναι το να έχεις ρεύμα και το να έχεις αυτά τα οποία δεν είναι αυτονόητα. Θέρμανση, ζεστό νερό, φως. Χρειάστηκε και εγώ, όπως πολύς κόσμος να μείνουμε σε ξενοδοχείο χθες. Να κάνουμε ένα σχέδιο ‘απεγκλωβισμού’. Μέσα στη νύχτα και το σκοτάδι, παγωμένοι, να φύγουμε από εκεί που μέναμε γιατί το χιόνι ήταν μέχρι το γόνατο”, σημείωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

“Εύχομαι να αρχίσει να αποκαθίσταται σιγά σιγά το πρόβλημα, γιατί οι ζημιές είναι πολλές. Πέρασα χθες έναν Γολγοθά. Δεν φανταζόμουν ότι η μέρα μου και η νύχτα θα κυλούσε με αυτόν τον τρόπο, μόνη και παγωμένη σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση… Ήταν πάρα πολλές οι ώρες. Δεν είχα καμία ενημέρωση. Αισθάνθηκα χθες ειλικρινά πολύ αβοήθητη, μόνη και αποκλεισμένη”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ